Facebook Pixel "Ο Ουζουνίδης θα σφίξει τα λουριά στον Παναθηναϊκό"!
| 2016-12-02 15:54:00

"Ο Ουζουνίδης θα σφίξει τα λουριά στον Παναθηναϊκό"!

"Ο Ουζουνίδης θα σφίξει τα λουριά στον Παναθηναϊκό"!

Ποιος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε αυτή τη δήλωση για τον Μαρίνο Ουζουνίδη;

Ο λόγος για τον Θοδωρή Τριποτσέρη, που σχολίασε μέσω του SportFM για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού:

-την εμπειρία του από τη συνεργασία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Είχα ζήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη ως προπονητή στη Λάρισα. Ήταν πολύ οργανωτικός, δεν άφηνε τίποτα στην τύχη του. Σε όσες ομάδες πήγε έκανε έργο και έβγαλε παίκτες. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Πανιώνιος, αλλά σε όλες τις ομάδες του πέτυχε. Σίγουρα θα σφίξει τα λουριά, κάτι που πιστεύω πως έλειπε τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω πως θα οργανώσει τον Παναθηναϊκό για να ξαναβρεί την πορεία του».

-το προπονητικό προφίλ του Ουζουνίδη: «Είναι ένας άνθρωπος που θα πάρει από τους ποδοσφαιριστές του πράγματα μέσα από τη δουλειά. Έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό και ξέρει την κατάσταση, ενώ δεν φοβήθηκε να αναλάβει την ομάδα δύο μέρες πριν τον ΠΑΟΚ και να καθίσει στον πάγκο στο ντέρμπι. Πιστεύει πολύ στη δουλειά του και είναι αυστηρός στις αποφάσεις του. Αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο».

-το πώς διαχειρίζεται το ρόστερ: «Είναι δίκαιος προπονητής. Όσοι δείχνουν το πρόσωπο που θέλει στις προπονήσεις, αυτοί θα παίζουν. Δεν έχει πρόβλημα με βεντέτες ή με νεαρά παιδιά. Όσοι αξίζουν θα παίζουν. Πρέπει και οι παίκτες να καταλάβουν πως παίζουν σε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να προσπαθούν πάντα. Όλοι οι παίκτες έχουν έξτρα κίνητρο με ένα νέο προπονητή, ειδικά όσοι δεν αγωνίζονταν με τον προηγούμενο τεχνικό».

-το ρόλο του Χριστόφορου Κόλλα: «Είχαμε συνεργαστεί στη Δόξα Δράμας. Ο Χριστόφορος ήταν η ήρεμη δύναμη δίπλα στον Μαρίνο. Ξέρει πολλή μπάλα, και σαν ποδοσφαιριστής ήταν απίστευτος. Συμπληρώνει τον Μαρίνο σε τακτικά θέματα».

-την καθίζηση του Παναθηναϊκού στην εξέλιξη του πρωταθλήματος: «Όταν παίξαμε με τον Παναθηναϊκό στην αρχή του πρωταθλήματος η ομάδα πέταγε. Λέγαμε ότι αν δεν πάει φέτος για πρωτάθλημα δεν θα πάει ποτέ. Σιγά-σιγά έφθινε η απόδοσή του όμως και δεν είχε τους ίδιους αυτοματισμούς».

-την πορεία του Λεβαδειακού: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας αυτό το Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Θέλαμε τη νίκη για να πλησιάσουμε στην πρόκριση. Στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Κύπελλο, που είναι θεσμός των εκπλήξεων. Στο πρωτάθλημα η νίκη επί του Ηρακλή ήταν σημαντική, φτάσαμε τους δώδεκα βαθμούς και τώρα έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα ματς με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Αν είσαι σοβαρός μπορείς να πάρεις βαθμούς σε οποιαδήποτε έδρα, όπως έδειξε η Κέρκυρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags