05/12/16 - 08:01

Κρύο και σήμερα, πολύ κρύο!

Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς.

Κρύο και σήμερα, πολύ κρύο!
58.120views 0shares

Τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν έως και το απόγευμα σε όλη τη χώρα με εξαίρεση την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων υπάρχει έως και το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο και Αιγαίο καθώς και στις παράκτιες προς αυτά περιοχές. Παγετός θα σημειωθεί μόνο στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 3 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 16, στα νησιά του Αιγαίου από 5 έως 18, και στην Κρήτη από 11 έως 15.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις έως και το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις έως και το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς.

Πηγή: Meteo.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ