Facebook Pixel Μπάρκας: "Να σηκώσουμε κεφάλι"
| 2017-01-07 14:00:00

Μπάρκας: "Να σηκώσουμε κεφάλι"

Μπάρκας: "Να σηκώσουμε κεφάλι"

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες στην Τρίπολη, τονίζοντας οτι άπαντες στην ομάδα πρέπει να σηκώσουν κεφάλι.

Στο χέρι της ΑΕΚ είναι το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό ουσιαστικά τόνισε με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, μιλώντας για το αποψινό ματς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

«Δεν με ανησυχεί κάτι, από εμάς εξαρτάται, όπως και κάθε άλλο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει μεγάλη ομάδα. Πρέπει να πάμε στην Τρίπολη και να πάρουμε τη νίκη. Εύκολα ή δύσκολα, με μια ευκαιρία ή με 100 ευκαιρίες, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια», είπε ο νεαρός τερματοφύλακας.

Όσο για το σερί των συνεχόμενων εκτός έδρας παιχνιδιών, τόνισε: «Δεν έχουμε περιθώριο να μας επηρεάσει τίποτα ψυχολογικά. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Έχουμε έναν δύσκολο μήνα με πολλούς αγώνες και πρέπει να πάρουμε όλους τους βαθμούς. Δεν έχουμε περιθώρια να χάσουμε άλλους βαθμούς. Πιστεύω στην ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags