Facebook Pixel «Μάτια» από το εξωτερικό στη Λεωφόρο για νεαρό άσο!
| 2017-01-10 20:29:00

«Μάτια» από το εξωτερικό στη Λεωφόρο για νεαρό άσο!

«Μάτια» από το εξωτερικό στη Λεωφόρο για νεαρό άσο!

Ποιος παρακολούθησε από κοντά τη χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα, ώστε να τσεκάρει παίκτης του Τριφυλλιού;

Μπορεί το χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα (1-0), να μην προσφερόταν για ωραίο ποδόσφαιρο και θέαμα, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και της ισχυρής χιονόπτωσης, ωστόσο στην κερκίδα βρισκόταν άνθρωπος από το εξωτερικό για να «τσεκάρει» από κοντά έναν άσο του Τριφυλλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SportDog, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο τεχνικός τερματοφυλάκων της u21 Γερμανίας, Klaus Thomforde, ο οποίος είχε στραμμένη την προσοχή του στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Ο νεαρός γκολκίπερ άλλωστε, έχει γεννηθεί στη Στουτγάρδη και έχει κληθεί σε κάθε κλιμάκιο της γερμανικής εθνικής ομάδας για τις ηλικιακές κατηγορίες έως και 21 ετών, οπότε είναι απολύτως λογικό να παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του, ειδικά τώρα που έχει κερδίσει φανέλα βασικού στον Παναθηναϊκό.

Ο Γερμανός κόουτς πάντως δεν θα κράτησε και πολλές σημειώσεις, καθώς ο Οδυσσέας είχε ελάχιστη συμμετοχή στο χθεσινό παιχνίδι, λόγω και της αδυναμίας της Κέρκυρας να απειλήσει επιθετικά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags