Facebook Pixel Με αυτούς τους τρεις βράζουν στον Ολυμπιακό - Αν βγει μπροστά ο Μαρινάκης, θα τους...
| 2017-01-20 12:45:00

Με αυτούς τους τρεις βράζουν στον Ολυμπιακό - Αν βγει μπροστά ο Μαρινάκης, θα τους...

Με αυτούς τους τρεις βράζουν στον Ολυμπιακό - Αν βγει μπροστά ο Μαρινάκης, θα τους...

Έξαλλοι στο Λιμάνι με το συγκεκριμένο θέμα ετοιμάζονται να πάρουν τα  μέτρα τους - Έτοιμο να βγει μπροστά το "βαρύ πυροβολικό"! 

Μπορεί ο Πάουλο Μπεντο να βρίσκεται εν μέσω δεινής κριτικής από τη μεγαλύτερη μερίδα των φιλάθλων του Ολυμπιακού, αλλά και του Τύπου, για μια σειρά επιλογών και... εμμονών του, όμως σε διοικητικό επίπεδο δεν έχουν το χρόνο και διάθεση να ασχοληθούν αυτή τη στιγμή με το θέμα του προπονητή.

Είναι σαφές εδώ και καιρό από τα λεγόμενα του Σάββα Θεοδωρίδη έπειτα από κάθε ματς, πως στο Λιμάνι «βράζουν» με τη διαιτησία και με την «επιτροπή εξυγίανσης» στην ΕΠΟ, που φαίνεται πως έχει βαλθεί να αλλοιώσει το βαθμολογικό πίνακα.

Έξαλλοι είναι στον Ολυμπιακό με όσα βλέπουν να συμβαίνουν κάθε αγωνιστική και όπως λένε χαρακτηριστικά στην Πλατεία Αλεξάνδρας «αυτή την εξυγίανση θέλουν να φέρουν στο... νέο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να αδικείται ο Ολυμπιακός και η ‘τρόικα’ να ευνοείται».

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που ακολουθούν διαρκώς από πολύ κοντά την ομάδα, όταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, βγαίνει δημοσίως και καταφέρεται εναντίον της διαιτησίας και των «ιθυνόντων που κάθονται στα γραφεία τους και αποφασίζουν να διαλύσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο», δεν το πράττει με αποκλειστικά δική του πρωτοβουλία.

Ο πολύπειρος παράγοντας συζητάει πάντα πριν μιλήσει στην τηλεόραση, τόσο με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά όσο και με τον επικεφαλής της «Θύρας 7» και «δεξί χέρι» του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιχάλη Κουντούρη και από κοινού παίρνουν την απόφαση να εξαπολύσουν «μύδρους» κατά της διαιτησίας.

Στον Ολυμπιακό είναι βέβαιοι πως όλα γίνονται εκ του πονηρού και προσπαθούν να προστατέψουν την ομάδα τους, καθώς εκτός του ότι δεν της δίνονται πολλές φορές τα αυτονόητα από τους άρχοντες των αγώνων, παρατηρείται πλέον και το φαινόμενο να μένουν ατιμώρητες εγκληματικές ενέργειες κατά των ερυθρόλευκων παικτών μέσα στα γήπεδα.

Ο Λισγάρας κόντεψε να... κόψει το πόδι του Σεμπά και ο Μάνταλος έδειχνε να σκέφτεται αν έπρεπε να δείξει κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Ξάνθης, ενώ στην Τρίπολη, ο Ιγκλέσιας κλώτσαγε στο... ψαχνό και έβριζε «θεούς και δαίμονες», αλλά έβγαλε κανονικότατα όλο το μας έχοντας κίτρινη κάρτα από το 19’!

Στον Ολυμπιακό είναι οργισμένοι με τους Κουτσοκούμνη, Τριτσώνη και Κουκουλάκη, αλλά προς το παρόν οι διαμαρτυρίες μένουν σε επικοινωνιακό επίπεδο. Είναι βέβαιο, όμως, πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και με τα ντέρμπι του β’ γύρου να πλησιάζουν, ότι στον Ολυμπιακό θα πάρουν άλλου είδους μέτρα και θα επιστρατευτεί το «βαρύ πυροβολικό»!

Ακόμα και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί κάποια στιγμή να επιχειρήσει να επέμβει προσωπικά, αν και οι διατάξεις των εισαγγελικών όρων για την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο είναι μέχρι στιγμής αποτρεπτικές, ώστε να βγει μπροστά και να τους πάρει όλους η... μπάλα!

«Έχει καταντήσει γελοίο κάθε αγωνιστική να ευνοούνται σκανδαλωδώς οι ομάδες των… εξυγιαντών. Στα παιχνίδια της ‘συμμαχίας’ γίνονται αίσχη και την ίδια ώρα τον Ολυμπιακό τον κυνηγάει αδυσώπητα η διαιτησία. Η ομάδα με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος κάνει... αμάν να κερδίσει ακόμα και οφθαλμοφανή πέναλτι, με τους άλλους να πηγαίνουν στη βούλα για ψήλου πήδημα και με αστείες, προκλητικές αποφάσεις», αρκούνται στο να λένε τη δεδομένη χρονική στιγμή όπου σταθούν και όπου βρεθούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, με τον Κώστα Καραπαπά να σημειώνει... καρτερικά (προς το παρόν) στα διαδικτυακά μηνύματά του πως « ο κόσμος τα βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν και καταλαβαίνει το ρόλο του καθενός...».

Η συνέχεια σίγουρα θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags