Facebook Pixel Από τον Μπέντο, στο φινάλε, τι θέλουν οι γάβροι;
| 2017-01-25 10:30:00

Από τον Μπέντο, στο φινάλε, τι θέλουν οι γάβροι;

Από τον Μπέντο, στο φινάλε, τι θέλουν οι γάβροι;

Ομάδα δεν είναι μονάχα ο προπονητής. Δεν κρίνεται μονάχα αυτός όταν δεν παίζει μπάλα η ομαδάρα, στο λογαριασμό είναι και η προεδράρα, μέσα και οι ποδοσφαιριστές.

Με τον φουκαρά τον Μπέντο, που δεν είναι η αλήτρα να τους βγει στο αλλοιώς, τι έχουν πάθει οι γάβροι;

Αλήθεια, να δούμε τι περιμένει από τον προπονητή ο οπαδός. Και επειδή μιλάμε συγκεκριμένα, ο γάβρος από τον Πορτογάλο Μπέντο. Να πάρει πρωτάθλημα; Το παρμένο. Να κερδάει στα ντέρμπυ Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Τους κερδάει. Να βγάζει ταλέντα από τις ακαδημίες; Πρώτη φορά στον πρωταθλητή έχουν θέση στην ενδεκάδα οι πιτσιρικάδες, Ρέτσοι, Ανδρούτσοι, Μανθάτηδες.

Υπ’ όψιν ότι δεν είναι δουλειά του προπονητή να ασχολείται με τα φυτώρια και τους κάτω των 20. Άλλα πρότζεκτ αυτά. Άλλη δουλειά, όχι μια από τα ίδια όπως με την ομάδα που κυνηγάει πρωτάθλημα.

Α! Ξέχασα το άλλο. Οι γάβροι θέλουν να βλέπουν και καλή μπάλα. Ε, όχι! Αυτό δεν γίνεται.

Αντιληπτό ότι είναι σπαστικό να κερδάει η ομάδα και να μην το ευχαριστιέσαι. Και πώς να χαρείς τη νίκη, την πρωτιά στην βαθμολογία όταν δεν έχεις αντιπάλους. Στα κυβικά σου.

Παράλογο, λοιπόν, να μην περιορίζεται στο ένα ακόμα πρωτάθλημα ο γάβρος και να γουστάρει ο Ολυμπιακός να παίρνει από τους άλλους τα σώβρακα. Και τα σλιπάκια, τους κορσέδες, τα τατουάζ, τα πάντα όλα.

Δεν γίνονται αυτά. Καμία ομάδα στον κόσμο, η καλύτερη στην γη, δεν θα παίξει μαγικά και μεθυστικά στο βούρκο του ελληνικού πρωταθλήματος. Ξεχάστε το.

Το no paper του Μαρινάκη στον Μπέντο, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags