Facebook Pixel Και τώρα οι δυο τους! Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στον τελικό του Λιγκ Καπ
| 2017-01-25 21:35:00

Και τώρα οι δυο τους! Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στον τελικό του Λιγκ Καπ

Και τώρα οι δυο τους! Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στον τελικό του Λιγκ Καπ

Παίζοντας όσο χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Ηρακλή και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Η ομάδα τη Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες ξανά στον τελικό της διοργάνωσης όπως είχε γίνει και την περασμένη σεζόν στη Σύρο, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταφέρει σπουδαία ανατροπή από 2-0 σετ. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν στο Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου με έπαθλο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Ο Ηρακλής, που είχε μόνο Έλληνες στην σύνθεσή του στάθηκε καλά, εκτός του πρώτου σετ και κόντραρε στα ίσα τον ΠΑΟΚ, που στα φινάλε κάθε σετ, είχε την προσωπικότητα του Ντάντε, που «καθάρισε». Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ ο Σακόγλου, που είχε 21 πόντους, ενώ 13 σημείωσε ο Ανδρεάδης, που σημείωσε τρία μπλοκ.

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά και κατάφεραν να πάρουν διαφορά δέκα πόντων μ ετο ξεκίνημα (15-5) λειτουργώντας εξαιρετικά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Οι παίκτες του Ηρακλή δεν είχαν απαντήσεις και ο ΠΑΟΚ πήρε περίπατο πρώτο σετ με 25-13 μετά από μόλις 20 λεπτά.

Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και μα αιχμές του δόρατος τους Γάτση, Χριστόφα και Τζιουμάκα κατάφερε να χτυπήσει στα ίσα το σετ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μέχρι και το + 4 (15-19) ενώ κρατούσαν το προβάδισμα μέχρι το 21-23. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ανδρεάδη και με τον Ντάντε κατάφερε να κάνει το 26-24 και να προηγηθεί με 2-0 σετ. 

Παρόμοια εικόνα και στο τρίτο σετ με τον «γηραιό» να έχει προβάδισμα από την αρχή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και πάλι με τρεις πόντους (17-20, 20-23) οδεύοντας προς το φινάλε του σετ. Ο ΠΑΟΚ όμως με σερί 5-0 (δύο διαδοχικοί πόντοι του Παντακίδη) πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου στο Ρέντη.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags