Facebook Pixel Ο Σίλβα νίκησε τον Μουρίνιο, αλλά αποκλείστηκε! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-01-27 00:43:00

Ο Σίλβα νίκησε τον Μουρίνιο, αλλά αποκλείστηκε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σίλβα νίκησε τον Μουρίνιο, αλλά αποκλείστηκε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Χαλ του Πορτογάλου τεχνικού πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1), η οποία όμως δεν ήταν αρκετή για να την στείλει στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας!

Ο Μάρκο Σίλβα θα έχει να το λέει ότι νίκησε τη σπουδαία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο, όμως τα καλά νέα για τη Χαλ και τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού τελειώνουν εκεί, αφού οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι αυτοί που θα πάνε στο Γουέμπλεϊ για να διεκδικήσουν το Λιγκ Καπ κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Η Χαλ είχε ηττηθεί με 2-0 στο «Όλντ Τράφορντ», με αποτέλεσμα η αποψινή της νίκη με 2-1 να μην είναι αρκετή.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Χάντλστοουν στο 35’ ευστοχώντας σε πέναλτι-εφεύρεση. Ο Πογκμπά ισοφάρισε στο 66’, αλλά ο Νιάσε στο 85’ έκανε από κοντά το 2-1 αγχώνοντας τη Γιουνάιτεντ αφού η Χαλ χρειαζόταν ένα ακόμα γκολ για να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση (στο Λιγκ Καπ τα εκτός έδρας γκολ στο μετρούν μόνο στην παράταση και όχι στο 90λεπτο).

Τελικά, το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε και έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση για τον τελικό, όπου ο Ζοσέ Μουρίνιο θα διεκδικήσει το πρώτο του τρόπαιο στο πάγκο της ομάδας κόντρα στη Σαουθάμπτον!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags