Facebook Pixel Όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις! Τα πέναλτι, τα οφσάιντ και οι κόκκινες που ζητούν ΠΑΣ-ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-02-04 23:45:00

Όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις! Τα πέναλτι, τα οφσάιντ και οι κόκκινες που ζητούν ΠΑΣ-ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις! Τα πέναλτι, τα οφσάιντ και οι κόκκινες που ζητούν ΠΑΣ-ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

O SportDog σας παρουσιάζει καρέ – καρέ όλες τις φάσεις για τις οποίες «φωνάζουν» οι δύο ομάδες. Ποιος έχει δίκιο και γιατί; Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1, με τους Πράσινους να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία και να βγάζουν μάλιστα και ανακοίνωση για τις αποφάσεις του Τζήλου και του επόπτη Δημητριάδη.

Οι Πράσινοι σωστά «φωνάζουν» για το γκολ – οφσάιντ του ΠΑΣ, ενώ επίσης ζητούν κόκκινη για χτύπημα στον Μπεργκ και ένα πέναλτι στο 86ο λεπτό. Παράπονα έχουν όμως και οι Γιαννιώτες, οι οποίες διαμαρτύρονται για πέναλτι του Κουτρουμπή στο 20ο λεπτό, με το ματς στο 0-0, αλλά και για κόκκινη του Μολέντο στο 69ο λεπτό.

Αναλυτικά οι φάσεις:

- Στο 14ο λεπτό (στο 0.14’ και στο 0.30’’ σε ριπλέι του ΒΙΝΤΕΟ) ο Καρανίκας φαίνεται να χτυπάει τον Μπεργκ εκτός φάσης, μέσα στην περιοχή και ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» για κόκκινη κάρτα.

- Στο 20ο λεπτό (στο 0.49’ και στο 1.18’’ σε ριπλέι του ΒΙΝΤΕΟ) ο ΠΑΣ Γιάννινα ζητάει πέναλτι για το μαρκάρισμα του Κουτρουμπή, που φαίνεται να τραβάει τον Μαμπουλού.

- Στο 31ο λεπτό (στο 02.00 του ΒΙΝΤΕΟ) το γκολ οφσάιντ του ΠΑΣ

- Στο 64ο λεπτό (στο 3,48’’ του ΒΙΝΤΕΟ) ο επόπτης σταματάει με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Βλαχοδήμο

- Στο 69ο λεπτό (στο 4.06’’ στο ΒΙΝΤΕΟ) ο Βιγιαφάνες φτάνει κοντά στο 1-2, όμως η φάση ξεκινάει με τον Μπεργκ σε θέση οφσάιντ

- Στο 69ο λεπτό (στο 4.22’’ του ΒΙΝΤΕΟ) ο ΠΑΣ φωνάζει για κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) στον Μολέντο, Θα μπορούσε να την είχε βγάλει ο διαιτητής.

- Στο 86ο λεπτό (στο 5.58’’ του ΒΙΝΤΕΟ) ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι, για χέρι του Μιχαήλ εντός περιοχής

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags