Facebook Pixel Κόντρα στην ΕΟΕ και πάλι, ξέσπασμα Κούβελου!
| 2017-02-17 14:34:00

Κόντρα στην ΕΟΕ και πάλι, ξέσπασμα Κούβελου!

Κόντρα στην ΕΟΕ και πάλι, ξέσπασμα Κούβελου!

Με γραπτή του δήλωση ο Ισίδωρος Κούβελος χαρακτηρίζει «προβοκατόρικα ​παντελώς αναληθή» τα σενάρια που τον φέρνουν σε «δήθεν συμφωνία με τον παράτυπα εκλεγμένο πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο», για «προσωπικό μου όφελος», όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

Παράλληλα, συμπληρώνει ότι οι εκπρόσωποι των 13 Ομοσπονδιών, τη Δευτέρα (20/2) θα προσφύγουν στο αρμόδιο δικαστήριο κατά της νομιμότητας της εκλογικής διαδικασίας, στις 6 Φεβρουαρίου.

Η δήλωση του Ισίδωρου Κούβελου

«Επειδή κυκλοφόρησαν διάφορα προβοκατόρικα σενάρια τα οποία με εμπλέκουν σε δήθεν συμφωνία με τον παράτυπα εκλεγμένο Πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, για προσωπικό μου όφελος, με προφανή στόχο να πλήξουν την ομοιογένεια και ομοψυχία των 13 εκπροσώπων των Ομοσπονδιών που αντιστέκονται στο εκλογικό πραξικόπημα της 6ης Φεβρουαρίου, και γνωρίζοντας πολύ καλά από πού αυτά προέρχονται, δηλώνω απερίφραστα ότι ουδεμία σχέση έχουν με τη πραγματικότητα και είναι ​παντελώς αναληθή.

Η ομάδα των εκπροσώπων των 13 Ομοσπονδιών προσφεύγει, απόλυτα συντεταγμένα, τη Δευτέρα το πρωί στο αρμόδιο δικαστήριο για την ακύρωση των “εκλογών” της 6ης Φεβρουαρίου.

Καμία νομική κίνηση δεν θα μπορούσε να γίνει πριν από την ημερομηνία αυτή, αφού μόλις εχθές περιήλθαν στη κατοχή μας τα πρακτικά της άκυρης αυτής εκλογικής συνεδρίασης υπογεγραμμένα από τα παρόντα μέλη της ΕΟΕ.

Αμέσως μ​ετά τη κατάθεση της προσφυγής, θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση των θέσεων μας προς όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags