Facebook Pixel Ξεκάθαρος ο Μίγγος για τους... προηγούμενους
| 2017-02-18 10:25:00

Ξεκάθαρος ο Μίγγος για τους... προηγούμενους

Ξεκάθαρος ο Μίγγος για τους... προηγούμενους

Ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού, Θοδωρής Μίγγος, σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε το πόσο βοήθησαν την ομάδα, τόσο ο νέος τεχνικός, όσο και το υπόλοιπο τιμ που ήρθε στην ομάδα

Αναλυτικά όσα είπε την κάμερα της NOVA...
Για την αγωνιστική βελτίωση του Παναθηναϊκού
: "Έχει αλλάξει ο ρυθμός της προπόνησης και πλέον δουλεύουμε σε πολύ καλό ρυθμό. Έχουμε καλούς φυσιοθεραπευτές και έχει βοηθήσει πάρα πολύ το τιμ που άλλαξε. Ο προπονητής μας βοηθά συνέχεια και μας καθοδηγεί. Μας ζητά να έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στα πόδια μας, γιατί είμαστε καλοί παίκτες και αυτό πιστεύω ότι έχει αλλάξει και τη νοοτροπία της ομάδας και την εικόνα.

Βγαίνει στους τελευταίους αγώνες η δουλειά που κάνουμε. Και στα Γιάννινα, στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε πολύ καλά και συνεχίσαμε έτσι και στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια που νικήσαμε με τον Αστέρα και τον Παναιτωλικό. Τώρα έχουμε μπροστά μας ξανά ένα παιχνίδι το Σάββατο με τον Αστέρα. Πιστεύω ότι θα νικήσουμε και θα συνεχίσουμε σ’ αυτό το δρόμο".

Που θα κριθεί το ματς με τον Αστέρα: "Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, στα λάθη και στην πίεση. Ισως και στη κούραση λόγω των συνεχόμενων αγώνων, που έχουν φέρει κόπωση και κάποιους τραυματισμούς στις ομάδες"

Για το μομέντουμ του ΠΑΟ κι αν αυτό του δίνει ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα: "Ναι, όλο αυτό μας βοηθάει. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Το δείχνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, ενώ και η φυσική κατάσταση της ομάδας έχει ανέβει πολύ".

Για το "στοίχημα" της διάρκειας στην απόδοση του Παναθηναϊκού: "Και βέβαια θα υπάρξει διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν. Κι αυτό το δείχνουν όλοι οι παίκτες με τη θέληση που έχουν, την προπόνηση που κάνουμε και με την εικόνα μας στους αγώνες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags