Facebook Pixel Διέρρευσε η μαύρη λίστα "Λύμπε" - Αυτοί φεύγουν το καλοκαίρι - Ποιοι έρχονται και οι στόχοι από Ελλάδα!
| 2017-02-18 11:45:00

Διέρρευσε η μαύρη λίστα "Λύμπε" - Αυτοί φεύγουν το καλοκαίρι - Ποιοι έρχονται και οι στόχοι από Ελλάδα!

Διέρρευσε η μαύρη λίστα "Λύμπε" - Αυτοί φεύγουν το καλοκαίρι - Ποιοι έρχονται και οι στόχοι από Ελλάδα!

Τι προσθαφαιρέσεις αναφέρει ο σχεδιασμός των ανθρώπων του Τριφυλλιού για το ρόστερ της νέας σεζόν; Ο SportDog έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με ...ονόματα και διευθύνσεις!

Μπορεί ακόμα η σεζόν να τρέχει και ο Παναθηναϊκός να έχει στόχους μπροστά του, όπως είναι το Κύπελλο και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι οφ, ωστόσο οι Πράσινοι έχουν σχεδιάσει από τώρα τι θα κάνουν το καλοκαίρι σχετικά με τη διαμόρφωση του ρόστερ.

Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι θα υπάρχουν και σημαντικές αποχωρήσεις, αλλά και μεταγραφές σε θέσεις που η ομάδα "πονάει" φέτος και δεν μπόρεσε να ενισχυθεί τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, για τους γνωστούς λόγους.

Όλα, βέβαια, θα γίνουν στα πλαίσια της νέας σφιχτής οικονομικής πολιτικής που ακολουθείται στη μετα-Στραματσόνι εποχή και δεν επιτρέπει ανεξέλεγκτα ανοίγματα, αλλά ένα μαζεμένο μπάτζετ χωρίς τις ατασθαλίες του παρελθόντος.

Μία από τις βασικές προτεραιότητες των Νίκου Λυμπερόπουλου και Μαρίνου Ουζουνίδη, είναι να ενισχυθεί η αμυντική γραμμή, με δύο τουλάχιστον κινήσεις στη θέση του κεντρικού αμυντικού και του δεξιού μπακ. Όσον αφορά, μάλιστα, τα στόπερ, αν αποχωρήσει τελικά ο Μολέντο, δεν αποκλείεται να γίνουν δύο μεταγραφές.

Από εκεί και πέρα, δεδομένη θεωρείται μία προσθήκη στα δεξιά της άμυνας, καθώς οι Πράσινοι αναζητούν κάποιον αναπληρωματικό, κατά προτίμηση Έλληνα, για να φτιάξει δίδυμο με τον Κουλιμπαλί, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αποχωρήσει τόσο ο Μέστο όσο και ο Μαρινάκης. Όπως έγινε γνωστό, βασικοί υποψήφιοι είναι ο Βλάχος από τον Πανιώνιο και ο Μύγας από τον Παναιτωλικό, ενώ ίσως απασχολήσει ξανά και ο Καρανίκας του ΠΑΣ, για τον οποίο έγινε σχετική κρούση πέρυσι το καλοκαίρι.

Πάντως, για το αριστερό άκρο της άμυνας, δεν υπάρχει κάτι στα υπόψιν, καθώς θεωρείται ότι η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει με το δίδυμο των Χουλτ και Χουχούμη.

Παράλληλα, δεν υπάρχει προτεραιότητα ούτε για τη θέση του αμυντικού χαφ, μετά την απόκτηση του Κουρμπέλη, αλλά και την τελευταία πολύ καλή παρουσία του Ρέις στη συγκεκριμένη θέση. 

Όσον αφορά τώρα την επίθεση, θα αποκτηθεί ένας τουλάχιστον εξτρέμ, αν αποχωρήσει τελικά ο Εμποκού, που με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνει ότι δε θα μείνει στο Τριφύλλι, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κι άλλη κίνηση για τα άκρα της γραμμής κρούσης, μιας και δεν υπάρχει ικανοποίηση για την ως τώρα παρουσία του Μπουμάλ.

Ο πρώην άσος του Πανιωνίου, αν και θεωρείται "παιδί" του Μαρίνου Ουζουνίδη, δείχνει να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας και σε περίπτωση συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν θεωρείται δεδομένο ότι δε θα μείνει στο ρόστερ, με τον Παναθηναϊκό να κινείται για τον αντικαταστάτη του, πιθανότητα στην εγχώρια αγορά.

Τέλος, στα σέντερ φορ κι ανεξάρτητα από την παραμονή του Κλωναρίδη, την ανανέωση του Λέτο κι αν βγει η επιλογή του Μόλινς, στο Τριφύλλι έχουν αποφασίσει ότι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός καθαρού σέντερ φορ, ενός παίκτη, δηλαδή, που θα παίζει μέσα στην περιοχή και θα έχει αίσθηση του γκολ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags