Facebook Pixel Έτσι ΠΑΣ πλέι οφ!
| 2017-02-18 20:18:00

Έτσι ΠΑΣ πλέι οφ!

Έτσι ΠΑΣ πλέι οφ!

O on fire-Κόντε έβαλε τον ΠΑΣ ξανά σε τροχιά πλέι-οφ. Ο Ισπανός σκόραρε ξανά, αυτή την φορά με πέναλτι και ο Άγιαξ της Ηπείρου καθάρισε 1-0 την Κέρκυρα στα Γιάννενα, πλησιάζοντας στο -2 από την ζώνη.

«Ζωήρεψαν» και πάλι οι πιθανότητες του ΠΑΣ για είσοδο στα πλέι-οφ. Η ομάδα του Πετράκη έχοντας ξανά πρωταγωνιστική τον Κόντε επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 1-0 κόντρα στην Κέρκυρα στους Ζωσιμάδες.

Ο Ισπανός σημείωσε το πέμπτο του γκολ στα τέσσερα ματς, ευστοχώντας από την «άσπρη βούλα» στο 18ο λεπτό ύστερα από χέρι του Ντιμιτρόφσκι.

Έτσι, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έφτασε τους 31 βαθμούς, ανέβηκε στην 6η θέση και μείωσε στους 2 την απόστασή του από την πρώτη πεντάδα. Στον αντίποδα, οι «Φαίακες», που φοβήθηκαν αρκετά το παιχνίδι και δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους, έμειναν στην 11η με 22.
 

Το ματς:


Κακό παιχνίδι στους Ζωσιμάδες με το έργο των ποδοσφαιριστών να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Η Κέρκυρα μπήκε ελαφρώς πιο ζωηρά και πίεσε κάπως την άμυνα του ΠΑΣ, που όμως δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν από το πουθενά μπροστά στο σκορ, αφού χωρίς να απειλήσουν εκμεταλλεύτηκαν το χέρι του Ντιμιτρόφσκι στην αντίπαλη περιοχή και ο Κόντε έγραψε από την «άσπρη βούλα» το 1-0 στο 18ο λεπτό.

Το γκολ δεν βοήθησε ιδιαίτερα τον ρυθμό του παιχνιδιού, αφού ούτε οι παίκτες του Πετράκη αλλά ούτε και οι «Φαίακες» μπορούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Η Κέρκυρα έδειξε κάπως πιο δραστήρια και πήρε τον έλεγχο στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, όμως δεν μπόρεσε να βρει καλή τελική πάσα και να φτιάξει μεγάλη ευκαιρία με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ.

Όσες φάσεις δεν είδαμε σε 45λεπτά τις είδαμε «μαζεμένες» στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Ο ρυθμός στο παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερος, αφού η Κέρκυρα ήταν αναγκασμένη να ρισκάρει, ενώ ο ΠΑΣ ήθελε να καθαρίσει τη νίκη. Το ματς ήταν σαφώς πιο ανοιχτό με τις δύο ομάδες να έχουν φάσεις αλλά χωρίς να τις αξιοποιούν.

Ο Γρηγορίου τα έπαιξε όλα για όλα στα τελευταία λεπτά κι έκανε την ομάδα του φουλ επιθετική. Ο ΠΑΣ δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, διατήρησε την ηρεμία του στο παιχνίδι και «πάγωσε» τον ρυθμό. Έτσι, τα τελευταία λεπτά πέρασαν χωρίς καλές στιγμές και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του Αρετόπουλου.
 

Οι συνθέσεις:



ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο (79' Κοροβέσης), Μπέριος, Καρανίκας, Ακόστα, Λίλα, Ναδάλες, Βιντάλ (74' Γιάκος), Κόντε, Κοζορώνης (90’ Σκόνδρας)

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Γαρουφαλιάς, Μαμπουλού, Μπουκουβάλας

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς (83’ Ονίλο), Γκόμες, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος (74' Κόντος), Ιωάννου, Επστάιν, Ζαραδούκας (64’ Γεωργακόπουλος), Τουράμ, Νίκιτς

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Ντιόγκο, Γεωργίου, Αντιλέχου

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος

Γήπεδο: Ζωσιμάδες

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags