Facebook Pixel Ανάλυση για το ντέρμπι: Πού υπερτερούν και που υστερούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Οι «παγίδες» στο Ηρακλής – ΠΑΟ
| 2017-03-10 23:10:00

Ανάλυση για το ντέρμπι: Πού υπερτερούν και που υστερούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Οι «παγίδες» στο Ηρακλής – ΠΑΟ

Ανάλυση για το ντέρμπι: Πού υπερτερούν και που υστερούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Οι «παγίδες» στο Ηρακλής – ΠΑΟ

Για το ματς της Κυριακής μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ματζουράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα... όπλα των δύο Δικεφάλων, αλλά και στη μέχρι τώρα παρουσία τους.

Ως φαβορί, στις λεπτομέρειες, έχρισε τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Ματζουράκης, με δηλώσεις του στον «Metropolis 95.5 FM». Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι. Είναι ομάδες με ενδιαφέρον, έχουν αναπτερωμένο ηθικό και αντλούν αισιοδοξία από την εν γένει κατάσταση. Η ΑΕΚ έχει νέο προπονητή και ο ΠΑΟΚ έχει μια σταθερή πορεία μετά την ενίσχυση του τον Ιανουάριο. Ο ΠΑΟΚ υπερέχει σε ικανότητα και έχει καλύτερο ρυθμό και διαθέτει και πολυφωνία στο επιθετικό κομμάτι. Το ΟΑΚΑ είναι ένα ανοιχτό γήπεδο.

Τα πράγματα αλλάζουν. Το ποσοστό των ομάδων που θέλουν αποτελέσματα εκτός έδρας έχει αυξηθεί. Οι διαστάσεις του γηπέδου ευνοούν την πιο γρήγορη ομάδα, την ομάδα που έχει τη γενική ικανότητα. Ο ΠΑΟΚ στηρίζεται σε αυτά τα στοιχεία φέτος, έχει καλύτερη ευκινησία, είναι επικίνδυνος γενικά. Ωστόσο, και οι δύο έχουν προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι περισσότερο η ΑΕΚ βέβαια γιατί έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που αιφνιδιάζει, έχει ατομικές δυνατότητες και στηρίζεται σε ένα πιο ομαδικό πλάνο».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Πρέπει να περιμένουμε για να τον δούμε. Έχει δείξει την αξία του αλλά δεν σημαίνει ότι έχει αφήσει την σφραγίδα του. Μπορεί να έχει ρέντα για αυτό πρέπει να περιμένουμε. Δείχνει ότι μπορεί να παίξει με ταχύτητα, έχει τη συμπεριφορά. Είναι εκφραστής του γκολ».

Για το Ηρακλής – Παναθηναϊκός: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ηρακλής παλεύει τα παιχνίδια αλλά ένα λάθος του μικρού το εκμεταλλεύεται ο μεγάλος πάντοτε. Ο Ηρακλής είναι αξιέπαινος και μαχητικός αλλά το τι μπορεί να βγάλει δεν ξέρω».

Για την μάχη του υποβιβασμού: «Ο Αστέρας έχει ένα ποιοτικό ρόστερ και ο Λεβαδειακός έχει ένα πρόγραμμα που μπορεί να σωθεί. Η μάχη πιστεύω ότι θα δοθεί ανάμεσα στους τέσσερις και μπορεί και να δούμε και τη Λάρισα γιατί έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags