Facebook Pixel Η αντίδραση της ΑΕΚ στην ανακοίνωση του Δήμου
| 2017-03-15 20:24:00

Η αντίδραση της ΑΕΚ στην ανακοίνωση του Δήμου

Η αντίδραση της ΑΕΚ στην ανακοίνωση του Δήμου

Σε ανεπίσημο επίπεδο, απάντησαν ΠΑΕ ΑΕΚ και "Δικέφαλος 1924" στα όσα ισχυρίστηκε ο Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση

Οι «κιτρινόμαυροι» αρνούνται πως ο νόμος απαγορεύει στη δημοτική αρχή – για τους λόγους που αυτή επικαλείται - να εγκρίνει τις υψομετρικές μελέτες. Και επιμένουν ότι είναι θέμα βούλησης η μη έγκριση της υψομετρικής μελέτης. Επίσης, διαψεύδουν κατηγορηματικά πως ο επικεφαλής του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, με την τοποθέτηση του περί νομικού κενού, αναφερόταν σε αυτό που επικαλείται ο δήμος.

Όπως υποστηρίζουν από την ΑΕΚ, η δήλωση Ανδριόπουλου αφορούσε νομικό κενό στη δυνατότητα παράκαμψης του δήμου και έγκρισης για την υψομετρική μελέτη από την την Περιφέρεια. Συγκεκριμένα, στο νέο Γενικό Οικοδομικό Κανονισμό δεν υπάρχει διάταξη που να διασφαλίζει την Ένωση. Στον προηγούμενο ΓΟΚ προβλεπόταν πως αν ένας δήμος δεν αποφασίσει για τα υψόμετρα, τότε ο ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στις (τότε) Νομαρχίες. Ο υφιστάμενος ΓΟΚ, ούτε καταργεί αυτή τη διάταξη αλλά ούτε και την αναφέρει.

Ακόμα, στην ΑΕΚ εκφράζουν απορία για την επιμονή της δημοτικής αρχής να μιλάει για βιαιοπραγίες, τραμπουκισμούς και βανδαλισμούς. Όταν μάλιστα - όπως τονίζουν – είναι πολύ πρόσφατη η ειρηνική κινητοποίηση.

Την περασμένη Κυριακή, επισημαίνουν, η Ν. Φιλαδέλφεια γέμισε από φιλάθλους που διατράνωσαν την επιθυμία τους να κατασκευαστεί το γήπεδο. Χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Στην κόντρα ο Δήμος! "Πρωτοφανής η ομηρεία της πόλης"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags