Facebook Pixel Σημεία που πληρώνουν σε Γερμανία και Αγγλία
| 2017-04-04 12:51:00

Σημεία που πληρώνουν σε Γερμανία και Αγγλία

Σημεία που πληρώνουν σε Γερμανία και Αγγλία

Πλούσιο το μενού της Τρίτης με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Γερμανία, Αγγλία και όχι μόνο, με τις αναμετρήσεις να είναι έτοιμες να μας στείλουν στο ταμείο!

Εξέλσιορ – Ουτρέχτη

Η Εξέλσιορ το πάλεψε κόντρα στην Τσβόλε, όπως άλλωστε συνηθίζει σε κάθε ματς, βρέθηκε πίσω στο σκορ (26’) και απάντησε άμεσα (34’), έκτοτε δέχτηκε πίεση και στο τέλος είχε κάποιες ευκαιρίες να «κλέψει» τη νίκη, εν γένει δίκαιο αποτέλεσμα το 1-1. Το αρνητικό γι’ αυτήν ήταν πως κέρδισαν η Ντεν Χάαγκ και η Γκόου Αχέντ, άμεσοι αντίπαλοί της για τη μάχη της παραμονής. Μεστή εμφάνιση από την Ουτρέχτη, κέρδισε με 2-0 τη Βίλεμ, παρόλο που σημείωσε το δεύτερο γκολ στο 93’, σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε πως κινδύνευε να χάσει βαθμούς. Δεύτερη σερί νίκη με «μηδέν» παθητικό, έχει σταθεροποιηθεί στην 4η θέση, στην παρούσα φάση δείχνει η καλύτερη ομάδα, μετά τους 3 ισχυρούς. Πάντως, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που μπορεί να πάρει τερματίζοντας 4η είναι αυτό της έδρας στα πλέι οφ (θα έχει τη ρεβάνς στην έδρα της). Τι κρατάμε; Η Εξέλσιορ έχει βρει ρυθμό εσχάτως κι απέσπασε θετικό αποτέλεσμα στις 4 τελευταίες αγωνιστικές από ποιοτικότερες ομάδες, που την περνούν στην κατάταξη όπως η Ουτρέχτη. Πιστεύουμε πως οι φιλοξενούμενοι θα συναντήσουν δυσκολία στο συνθετικό χλοοτάπητα. Ρισκάρουμε στον άσο με DNB.

Εξέλσιορ – Ουτρέχτη 1 DNB (2.45)

Βερόνα – Σπέτσια

Η Βερόνα επικράτησε δίκαια της Τραπάνι με σκορ 0-2 στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Ισοβαθμεί πλέον με τη Σπαλ στη 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης και θα παλέψει μέχρι τελικής πτώσης για την απευθείας άνοδο στο Καμπιονάτο. Η Ελλάς παραμένει παράλληλα αήττητη στα 6 τελευταία ματς έχοντας 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Η Σπέτσια γνώρισε την ήττα με σκορ 1-3 από την Μπενεβέντο στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Έχασε πολύτιμο έδαφος στην κούρσα για μια θέση στα πλέι οφ ανόδου, όμως παραμένει κοντά στην προνομιούχο 8άδα, καθώς απέχει μόλις 2 πόντους απ' αυτήν. Τι επιλέγουμε; Η Βερόνα επέστρεψε στη 2η θέση της βαθμολογίας και δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών, αφού στοχεύει ξεκάθαρα στην απευθείας άνοδο στο Καμπιονάτο. Η Σπέτσια δεν κερδίζει στα 3 τελευταία, έχει αδυναμίες εκτός έδρας και θα παίξει πρωτίστως για την ισοπαλία. Προβάδισμα στους ποιοτικότερους γηπεδούχους, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσουν.

Βερόνα – Σπέτσια 1 (1.80)

Χόφενχαϊμ – Μπάγερν Μονάχου

Η νίκη επί της Χέρτα εκτός έδρας σε συνδυασμό με την γκέλα της Ντόρτμουντ έφεραν τη Χόφενχαϊμ στην τρίτη θέση μετά από πολύ καιρό. Εξαιρετική στο Βερολίνο, επικράτησε με 3-1, χωρίς να αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο. Δύο γκολ του Κράμαριτς και ένα του Σούλε έκαναν τη διαφορά. Η Μπάγερν Μονάχου ανέβασε τις σερί νίκες της στις πέντε και μάλιστα σε αυτές τις πέντε νίκες δεν έχει δεχτεί γκολ. Η Μπάγερν κατάφερε σε ένα σόου εντός έδρας να επικρατήσει της Άουγκσμπουργκ με 6-0. Πολλά δεν μπορούν να ειπωθούν για το ματς, με τον Λεβαντόφσκι να πραγματοποιεί χατ-τρικ. Τι ποντάρουμε; Η Χόφενχαϊμ είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική φέτος, ειδικά στην έδρα της, όπου έχει καταφέρει να διατηρήσει το αήττητο. Η Μπάγερν θα έχει αρκετά προβλήματα απουσιών στο συγκεκριμένο ματς, έχει βέβαια την ποιότητα να τα καλύψει. Παρόλα αυτά, ο άσος κρίνεται μεγάλος και αποτελεί επιλογή με DNB.

Χόφενχαϊμ – Μπάγερν Μονάχου 1 DNB (3.70)

Μπρέντφορντ – Λιντς

Η Μπρέντφορντ δεν χαρίστηκε στην Μπρίστολ Σίτι που καίγεται για βαθμούς, επικράτησε με 2-0, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ από το πρώτο μισάωρο. Ηταν απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο κι εκτός των δύο γκολ (18’ Κάνος, 26’ Βάιμπ), της ακυρώθηκε λανθασμένα ακόμα ένα κι έχασε πολλές ευκαιρίες και για άλλα. Στη Λιντς μπήκε τέλος στο αήττητο σερί 7 αγώνων από τη Ρέντινγκ, η οποία την πέρασε στη βαθμολογία και την έριξε στην 4η θέση. Βρισκόταν σε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο και πρέπει να θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που πήγε στα αποδυτήρια με μόλις ένα γκολ στην πλάτη. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21’ και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου την έσωσε το δοκάρι μία φορά και ο γκολκίπερ Γκριν άλλες τρεις. Τι παίζουμε; Η ήττα και κυρίως η κακή εμφάνιση της Λιντς την προηγούμενη αγωνιστική πρέπει να αποτελέσει παρένθεση, καθώς δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα τη θέση της στα πλέι οφ. Κοιτώντας μάλιστα το σετ αποδόσεων, που δίνεται ως φαβορί η αδιάφορη Μπρέντφορντ, βρίσκουμε ακόμα μεγαλύτερη αξία στο «2».

Μπρέντφορντ – Λιντς 2 (3.00)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags