Facebook Pixel Survivor: Το συμβούλιο του νησιού με Μελέτη – Τανιμανίδη! Άνοιξαν την καρδιά τους και αποκάλυψαν…. (BINTEO)
Life
| 2017-04-16 21:55:00

Survivor: Το συμβούλιο του νησιού με Μελέτη – Τανιμανίδη! Άνοιξαν την καρδιά τους και αποκάλυψαν…. (BINTEO)

Survivor: Το συμβούλιο του νησιού με Μελέτη – Τανιμανίδη! Άνοιξαν την καρδιά τους και αποκάλυψαν…. (BINTEO)

Είναι γεγονός. Η Ελεονώρα Μελέτη μπήκε στο Survivor και ταυτόχρονα σε πολλά σπίτια… Όλοι περιμέναμε την συγκεκριμένη παρουσιάστρια αφού ο χαρακτήρας της ταιριάζει απόλυτα με το ριάλιτι…

Ασφαλώς αφού έφτασε στον Άγιο Δομίνικο δεν θα μπορούσε να μην περάσει από το συμβούλιο του νησιού και τις ερωτήσεις του Τανιμανίδη! Τόσο η Ελεονώρα, όσο και ο Σάκης άνοιξαν την καρδιά τους και αποκάλυψαν….

Η Ελεονώρα αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να πει το μεγάλο «ναι» για το ριάλιτι επειδή είναι φανατική τηλεθεάτρια και ήθελε να το ζήσει αυτό από κοντά. Μάλιστα, είπε πως αθλείται συνέχεια, σηκώνει καθημερινά 50 κιλά βάρη με αποτέλεσμα να καταστραφεί η μέση της… Δεν αποκλείει την ιδέα να είναι σαν…παίκτρια στο Survivor του χρόνου..

Από την άλλη ο Σάκης Τανιμανίδης, είπε πως παρά που έχει δική του εταιρεία παραγωγής είπε το «ναι» στην παρουσίαση το παιχνιδιού καθώς είναι κάτι που τον γεμίζει, του ταιριάζει και τον ευχαριστεί. Πιθανόν, όπως αποκάλυψε ο ίδιο να συνεχίσει και του χρόνου, όπου πάλι εκείνος θα το παρουσιάζει!

Δείτε όλο το απόσπασμα του συμβουλίου του νησιού στο βίντεο που ακολουθεί:



Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags