Facebook Pixel Άστραψε και βρόντηκε ο Γιαννακόπουλος για Ερασιτέχνη: "Ας σηκωθούν να φύγουν, αναλαμβάνω αύριο"!
| 2017-04-19 17:54:00

Άστραψε και βρόντηκε ο Γιαννακόπουλος για Ερασιτέχνη: "Ας σηκωθούν να φύγουν, αναλαμβάνω αύριο"!

Άστραψε και βρόντηκε ο Γιαννακόπουλος για Ερασιτέχνη: "Ας σηκωθούν να φύγουν, αναλαμβάνω αύριο"!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε έξω από τα δόντια για την συνάντηση με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη βγάζοντας μεγάλη είδηση!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στην συνάντηση ως... παρωδία και τόνισε ότι η υπάρχουσα διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν δείχνει διάθεση να παραχωρήσει την θέση της σε αυτόν.

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις και φυσικά τα χρέη της "μάνας του λόχου", αναλαμβάνοντας μέχρι και... αύριο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

"Ήταν μια συνάντηση - παρωδία. Από τις 5 Απριλίου έχουμε ζητήσει να γίνει συνάντηση και τα καταφέραμε σήμερα τελικά. Όχι με τους διοικούντες τον Ερασιτέχνη, αλλά με ανθρώπους σε πιο χαμηλές θέσεις. Από όλα που συζητήσαμε το μόνο που ζητήσαμε ήταν οι υποχρεώσεις και ο απολογισμός της φετινής χρονιάς και το καταστατικό.

Τα πιο σημαντικά, όπως το γήπεδο, η έκθεση της ντιλόιτ, μας είπαν - μέσως μιας επιστολής από τον κύριο Μπαλτάκο, ότι δεν είναι διατεθειμένοι να μας τα δώσουν. Εγώ προσπαθώ να βάλω χρήματα και να βοηθήσω τον Ερασιτέχνη και μου είπαν ότι θα ενημερωθώ μαζί με τα εκατομμύρια των Ελλήνων. Δεν υπήρχε διάθεση να μοιραστούν στοιχεία. Αν γίνει το γήπεδο στο Γουδή θα υπάρξει εκτόξευση του Παναθηναϊκού

Ούτε για αυτό είχαμε ενημέρωση. Στην επιστολή που μου έστειλε ο κύριος Μπαλτάκος υπάρχουν ασάφειες και πολλά ψέματα στις σχέσεις ανάμεσα σε ΚΑΕ και Ερασιτέχνη. Δεν ξέρω, ίσως δεν γνωρίζουν το νόμο οι νομικοί τους.

Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στα πρόσωπα του Ερασιτέχνη. Δεν υπάρχει διαθέση από τον κ. Μπαλτάκο να κάνει στην άκρη. Δώστε μας μια σαφή απάντηση, αν τους αρέσουν οι θέσεις και οι ρόλοι τους στον Ερασιτέχνη, ας μας πουν ότι θα παραμείνουν. Εγώ έχω διάθεση να ξανακάνω μεγάλο τον Παναθηναϊκό σε όλα τα αθλήματα. Ας παραιτηθούν τώρα και αναλαμβάνω τον Ερασιτέχνη με ό, τι υποχρέωσεις έχει τώρα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags