Facebook Pixel Η απάντηση του… τελειωμένου Βενγκέρ και της Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-04-23 19:41:00

Η απάντηση του… τελειωμένου Βενγκέρ και της Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απάντηση του… τελειωμένου Βενγκέρ και της Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας προκρίθηκαν οι «Κανονιέρηδες», οι οποίοι επικράτησαν 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι στην παράταση και με ανατροπή και… έγραψαν ιστορία!

Ιστορικό επίτευγμα για την Αρσεναλ, που επικράτησε σήμερα στο Γουέμπλεϊ της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1 στην παράταση και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας για 20η φορά, αριθμός-ρεκόρ στην ιστορία της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ (ο οποίος οδηγεί τους «κανονιέρηδες» σε τελικό για όγδοη φορά) δέχθηκε πίεση από τους «σίτιζενς» και βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Αγουέρο στο 62΄. Ο Νάτσο Μονρεάλ ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα με προβολή, ενώ ως το τέλος του κανονικού αγώνα η Μάντσεστερ Σίτι είχε δύο δοκάρια, σε σουτ του Τουρέ (βρήκε τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα ο Τσεχ) και κεφαλιά του Φερναντινίο.

Το 90λεπτο ολοκληρώθηκε ισόπαλο και στην παράταση η Αρσεναλ φάνηκε να έχει περισσότερες δυνάμεις και με γκολ του Αλέξις Σάντσες στο 101΄ πήρε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει στο λονδρέζικο ντέρμπι την Τσέλσι.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών του κυπέλλου Αγγλίας:

Τσέλσι-Τότεναμ 4-2

Αρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι 2-1 (παρ., κ.α. 1-1)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags