Facebook Pixel Σκάει η "βόμβα" με τον προπονητή στον Ολυμπιακό - Θέμα χρόνου για τη συμφωνία - Και το όνομα αυτού...
| 2017-05-09 10:00:00

Σκάει η "βόμβα" με τον προπονητή στον Ολυμπιακό - Θέμα χρόνου για τη συμφωνία - Και το όνομα αυτού...

Σκάει η "βόμβα" με τον προπονητή στον Ολυμπιακό - Θέμα χρόνου για τη συμφωνία - Και το όνομα αυτού...

Προ των πυλών ο "εκλεκτός" των πρωταθλητών για τον "ερυθρόλευκο" πάγκο! Φουλάρουν για να ολοκληρωθεί άμεσα το deal! Γιατί δεν ανακοίνωσαν τον νέο προπονητή στη φιέστα;

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, με τις εξελίξεις να τρέχουν χωρίς να μπορεί κανείς να ποντάρει με βεβαιότητα για το πότε θα βγει "λευκός καπνός" από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας και θα ανακοινωθεί ο "εκλεκτός".

Σαφείς προβλέψεις επίσης δεν μπορούν να γίνουν ούτε για το όνομα του προπονητή της νέας περιόδου, με τις υποψηφιότητες να πληθαίνουν όσο ο καιρός περνάει και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους.

Θεωρητικά, ο Ολυμπιακός θα έπρεπε ήδη να είχε κατασταλάξει στον προπονητή της νέας περιόδου, ωστόσο όπως παραδέχθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η δικαστική εμπλοκή των Ερυθρολεύκων σε υποθέσεις που μπορούσαν υπό ένα ακραίο σενάριο ακόμα και να στερήσουν από την ομάδα τον φετινό τίτλο, ανάγκασαν όλες τις εξελίξεις να "παγώσουν" σε αναμονή της τελικής ετυμηγορίας των δικαστηρίων.

Κάπως έτσι, κι ενώ από το Λιμάνι διαχεόταν μια σιγουριά ότι το αργότερο μέχρι τις 10 Μαΐου θα υπήρχε μια οριστική απόφαση για τον πάγκο της ομάδας, τα δεδομένο είναι βέβαιο πως άλλαξαν. Στον Ολυμπιακό μάλιστα, είχαν μια μικρή ελπίδα να κατάφερναν το βράδυ της φιέστας να έδιναν σαφείς πληροφορίες για τον προπονητή που θα είχε πάρει ...κεφάλι στην κούρσα, ωστόσο το πλάνο δεν προχώρησε τόσο γρήγορα και η ομάδα δεν φαίνεται ακόμα να βρίσκεται κοντά σε κάποιον προπονητή.

Ωστόσο, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πλέον προς την άποψη ότι στο Λιμάνι μετράνε αντίστροφα το χρόνο για να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση και θεωρείται αρκετά πιθανό μέχρι το τέλος της εβδομάδας να είναι σε θέση από την ομάδα να δώσουν μια θετική πληροφορία στους οπαδούς τους.

Ουσιαστικά, δηλαδή, το αργότερο μέχρι την Κυριακή, υπολογίζουν στον Πειραιά ότι θα έχουν "τρέξει" σε πολύ σημαντικό βαθμό οι εξελίξεις και μάλιστα, σε ένα θετικό σενάριο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα και ανακοινώσεις. Μέχρι τότε όμως, θα χρειαστεί λίγη ακόμα υπομονή από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags