Facebook Pixel Η Mitsubishi γυρνάει τον χρόνο πίσω και κατασκευάζει το Model A
Άλλα Σπορ
| 2017-05-10 10:03:00

Η Mitsubishi γυρνάει τον χρόνο πίσω και κατασκευάζει το Model A

Η Mitsubishi γυρνάει τον χρόνο πίσω και κατασκευάζει το Model A

Γυρνάει τον χρόνο πίσω η Mitsubishi η οποία θα συνεργαστεί με την West Customs για να δημιουργήσει το αυτοκίνητο με το οποίο ξεκίνησαν όλα πριν από 100 χρόνια.

Οι τεχνικοί της ιαπωνικής εταιρείας θα ξαναδημιουργήσουν το Mitsubishi Model A, το πρώτο επιβατικό όχημα στην ιστορία της εταιρείας, αλλά με τις τεχνολογικές καινοτομίες του σήμερα.

Για να γιορτάσει την επέτειο των 100 χρόνων της, η Mitsubishi αποφάσισε να γυρίσει στην αρχή κατασκευάζοντας το Model A της σημερινής εποχής με την εμφάνιση του πρώτου μοντέλου του 1917 βασισμένο στην πλατφόρμα του πιο προηγμένου τεχνολογικά οχήματος της μάρκας, του Outlander Plug-In Hybrid Electric Vehicle.

«Νιώθουμε περήφανοι που είμαστε μία μάρκα 100 ετών, με πλούσια κληρονομιά στο χώρο του αυτοκινήτου. Το Mitsubishi Model A είναι το όχημα που προετοίμασε το δρόμο για πολλά μοναδικά και συναρπαστικά μοντέλα όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε ενθουσιασμένοι που το ξανασχεδιάζουμε με την West Coast Customs», δήλωσε η διευθύντρια marketing Φρανσίν Χαρσίνι

Να σημειώσουμε ότι το 1917, το Mitsubishi Model A ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που κοσμήθηκε με το έμβλημα των τριών διαμαντιών όταν παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας παγκόσμιας εταιρείας αυτοκινήτων που γιορτάζει σήμερα έναν αιώνα τεχνολογικής καινοτομίας. Με το Model A, η αυτοκινητιστική ιστορία της Mitsubishi ξεκίνησε με 22 οχήματα από την πρώτη ιαπωνική σειρά μαζικής παραγωγής.

Πηγή: Praktoreio-Sport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags