Facebook Pixel Εξετάζει ξανά Βιεϊρίνια πιο ζεστά από ποτέ ο ΠΑΟΚ! Πόσο κοντά είναι επιστροφή;
| 2017-06-05 20:52:00

Εξετάζει ξανά Βιεϊρίνια πιο ζεστά από ποτέ ο ΠΑΟΚ! Πόσο κοντά είναι επιστροφή;

Εξετάζει ξανά Βιεϊρίνια πιο ζεστά από ποτέ ο ΠΑΟΚ! Πόσο κοντά είναι επιστροφή;

Στη Θεσσαλονίκη ελέγχουν την περίπτωση του Πορτογάλου Πρωταθλητή Ευρώπης, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί ουκ ολιγες φορές, αλλά ποτέ δεν ευδοκίμησε το να φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα.

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Βιεϊρίνια. Αυτή είναι μία πρόταση που έχουμε ακούσει πολλάκιες στα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων καλοκαιριών. Τώρα όμως παίζει περισσότερ, αφού η Βόλφσμπουργκ έβαλε πωλητήριο στον 31χρονο αριστερό μπακ-χαφ, για τον οποίο αν θέλει ο «Δικέφαλος» του Βορρά, να κάνει ξανά δικό του, πρέπει να καταβάλλει 2,5 εκατομμύρια στους Γερμανούς. Συν τοις άλλοις πρέπει να καλύψει και τις οικονομικές επιθυμίες του Πορτογάλου πρωταθλητή Ευρώπης, που μέχρι πρότινος αμειβόταν με δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Είναι δεδομένο, ότι ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τον Βιεϊρίνια, του οποίου τη μεταγραφή εξετάζει πιο ζεστά από ποτέ. Σύμφωνα με πηγές από τη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει θέμα Βιεϊρινία, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι η επιστροφή του είναι κοντά. Εξάλλου η φετινή σεζόν απέδειξε, ότι χρειάζεται να γίνει υπέρβαση και χτιστεί η ομάδα με έξυπνο τρόπο, πάνω σε σωστές βάσεις.

Τα πάντα βέβαια παιρνούν και από την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Βιεϊρίναι είναι θετικός να γυρίσει στην Τούμπα. Και πως να μην ήταν άλλωστε, αφού εκεί μεγάλωσε ποδοσφαιρικά. Συν τοις άλλοις διαρρέεται, ότι ο ίδιος έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον Γιώργο Σαββίδη και πως είναι διατεθειμενος να τα βρει στο οικονομικό κομμάτι.

 Όπως καταλαβαίνεται η υπόθεση έχει βάση αλλά και μέλλον. Γιατί, στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο επιθυμούν, πρώτα να τελειώνουν με την υπόθεση προπονητή και μετά να ασχοληθούν με τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις και τα ανοικτά θέματα. Πότε θα έχουμε νωρίτερα για Βιεϊρινία; Κάντε υπομονή να δούμε τί θα γίνει με τον Βλάνταν Ίβιτς, την Τρίτη. Όπως σας ενημέρωσε ο SportDog, ο Σέρβος τεχνικός θα έχει συνάντηση με τον Λούμπος Μίχελ, σε ένα ραντεβού, στο οποίο θα ξεκαθαριστεί τί μέλλει γενέσθαι με τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags