Facebook Pixel Αποχαιρετάει τον Ολυμπιακό! Εκεί πάει ο Καρντόσο
| 2017-06-11 21:45:00

Αποχαιρετάει τον Ολυμπιακό! Εκεί πάει ο Καρντόσο

Αποχαιρετάει τον Ολυμπιακό! Εκεί πάει ο Καρντόσο

Ποιος αναμένεται να είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του Παραγουανού επιθετικού που δεν «έπιασε» στο λιμάνι.

Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 ο Ολυμπιακός προτίμησε να ενισχυθεί επιθετικά με την προσθήκη του Όσκαρ Καρντόσο. Επρόκειτο για ένα όνομα πολύ δυνατό, δεδομένου του παρελθόντος του Παραγουανού επιθετικού, ο οποίος είχε κάνει μεγάλη καριέρα στην Πορτογαλία με τη Μπενφίκα, όπου κατεκτησε 2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 5 λιγκ καπ.

 

Στο λιμάνι στην παρακμή του

Τα τελευταία χρόνια ομως η καριέρα του είχε πάρει την κατιούσα και η αγοραστική του αξία είχε πέσει τραγικά, από τα 17,5 εκατομμύρια Ευρώ, το 2012, στο 1 σήμερα. Η δεύτερη κακή του χρονιά στην Τραμπζονσπόρ όμως δεν έθεσε εμπόδια στις σκέψεις των Πειραιωτών, να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Το ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω. Έτσι στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν ξανά η σκιά του παλιού καλού του εαυτου. Η προσφορά του, δε, ήταν μηδαμινή και αποδείχτηκε, ότι ο Καρντόσο ήταν κακή λύση για τους «ερυθρόλευκους». Ο 34χρονος φορ πάσχισε να σκοράρει το πρώτο του γκολ σε επίσημο ματς στη Σούπερ Λιγκ, όπου έπαιξε σε 22 ματς και πέτυχε εν τέλει 3 τέρματα.

 

Επιστρέφει Παραγουάη

Δεδομένα, ο Καρντόσο θα αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό. Δεν το λέμε εμείς, το αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο μάνατζέρ του. «Υπάρχουν διάφορες ιστορίες που λέγονται. Ο Καρντόσο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Παραγουάη. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το τι θα γίνει, αλλά σίγουρα φεύγει από τον Ολυμπιακό», ήταν τα λόγια του Πέδρο Αλντάβε.

Όπως φαίνεται, ο Παραγουανός θα επαναπατριστεί, μετά από πολλά χρόνια καριέρας στην Ευρώπη. Ο 34χρονος θα φορέσει τη φανέλα της Σέρο Πορτένο. Αυτό αναφέρουν ΜΜΕ της Ασουνσιόν για την ομάδα της πρωτεύουσας, η οποία θέλει να ενισχυθεί ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος Απερτούρα και είναι στις τελικές επαφές με τον 34χρονο φορ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags