Facebook Pixel Ο Βινίσιους για τους ΑΕΚτζήδες και το Champions League
| 2017-06-13 22:43:00

Ο Βινίσιους για τους ΑΕΚτζήδες και το Champions League

Ο Βινίσιους για τους ΑΕΚτζήδες και το Champions League

O αριστερός μπακ της Ένωσης μίλησε στο ESPN της Βραζιλίας για τις εντυπώσεις του από τη θητεία στην Ελλάδα και το μέλλον του. 

Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στην «τρέλα» του κόσμου που βίωσε, μετά το γκολ που πέτυχε στο ματς με τον Πλατανιά στην Κρήτη, για την προοπτική του Champion League αλλά και το στόρι της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

"Έφτασα την τελευταία ημέρα τον μεταγραφών, στις 31 Ιανουαρίου. Η ομάδα δεν ήταν σε καλή περίοδο, αλλά ο τεχνικός διευθυντής μου είπε ότι το πρότζεκτ ήταν να βγούμε στην Ευρώπη. Κάναμε συνεχόμενες νίκες και προκριθήκαμε στα play off, στην τέταρτη θέση".

Για το γκολ που πέτυχε στο κρίσιμο ματς με τον Πλατανιά, στην Κρήτη:

"Έπαιξα ως βασικός και σκόραρα και η ομάδα μπήκε στα play off με αυτή τη νίκη. Πήγα μετά έξω για φαγητό, έφτασα στο εστιατόριο με τον ξάδελφό μου και ένας οπαδός ήρθε από την απέναντι πλευρά του δρόμου φωνάζοντας το όνομά μου. Όλοι με κοιτούσαν. Ήταν πολύ... κουλ".

Για τους οπαδούς στην Ελλάδα:

"Οι οπαδοί εδώ είναι πολύ φανατικοί. Όταν πηγαίνεις για φαγητό ή σε ένα εμπορικό κέντρο σε αγκαλιάζουν, θέλουν να βγάλουν φωτογραφία μαζί σου... Σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας είναι έτσι τα πράγματα".

Για το Champions League:

"Ήταν μια θετική σεζόν. Είναι ένα όνειρο να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν ένας στόχος μας. Θα έχω την ευκαιρία και θα δούμε τι θα συμβεί. Περιμένουμε τον πρώτο αντίπαλο και θα έχουμε 180 λεπτά για να πάρουμε την πρόκριση". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags