Facebook Pixel Η Ελληνίδα δημοσιογράφος που «έκλεψε» τα φλας από τον Ρόνι! - «Δεν είναι… Καζανόβας, τρελάθηκε με τον Ρέμο» (ΦΩΤΟ)
Life
| 2017-06-20 16:45:00

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος που «έκλεψε» τα φλας από τον Ρόνι! - «Δεν είναι… Καζανόβας, τρελάθηκε με τον Ρέμο» (ΦΩΤΟ)

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος που «έκλεψε» τα φλας από τον Ρόνι! - «Δεν είναι… Καζανόβας, τρελάθηκε με τον Ρέμο» (ΦΩΤΟ)

Ποια ήταν η εντυπωσιακή ξανθιά που βρέθηκε στο πλευρό του Ροναλντίνιο πριν λίγες ημέρες στη νυχτερινή του έξοδο στην Αθήνα και τι λέει για τη γνωριμία της με τον Βραζιλιάνο άσο. Η αποκάλυψη για το ορφανοτροφείο και την βοήθεια σε 350 παιδιά!

Την είδαμε στην παρέα του Ροναλντίνιο, πριν από λίγες ημέρες, να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος. Καθόταν δίπλα στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και… έκλεψε τις εντυπώσεις και τα φλας.

Ο λόγος για την δημοσιογράφο Σοφία Καραχρήστου, η οποία μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» για την γνωριμία της με τον «Ρόνι», για μία εξαιρετική πρωτοβουλία του Ανδρέα Δημητρίου με τις Ακαδημίες του διάσημου ποδοσφαιριστή ώστε να βοηθήσουν τουλάχιστον 350 παιδιά, αλλά και για την ίδια.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξή της:

-Σοφία σε είδαμε στον Ρέμο με την παρέα του Ροναλντίνιο. Πες μας λίγο για εκείνη τη βραδιά. Πώς προέκυψε, πώς περάσατε;

Ήταν πολύ όμορφα. Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Ροναλντίνιο ήταν ένας πραγματικός gentleman(κύριος). Με ρωτούσε συνεχώς πώς περνάω και φρόντιζε το ποτήρι μου να είναι πάντα γεμάτο. Οι κινήσεις του ήταν πολύ προσεγμένες γιατί φοβόταν μήπως με φέρει σε δύσκολη θέση. Ακόμη και τα λουλούδια που μου προσέφερε, μου τα έδωσε με τρόπο που να μην φανεί έντονα. Δεν ήθελε να περάσει το προφίλ του καζανόβα, όπως οι περισσότεροι celebrities(διασημότητες). Η επικοινωνία μας έγινε σε διάφορες γλώσσες. Λίγα αγγλικά, λίγα ισπανικά. Σίγουρα εαν τα αγγλικά του ήταν καλύτερα, θα είχαμε πει περισσότερα.

-Σου έκανε κάτι εντύπωση;

Η οπτική επαφή που είχε με τον Αντώνη Ρέμο! Κάθε φορά που έβγαινε να τραγουδήσει δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω του και ήταν σαν να καταλαβαίνει και την παραμικρή λέξη από τους στίχους των τραγουδιών! Ο χρόνος σταματούσε γι αυτόν και εκείνη την ώρα δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Ακόμα και κάποιοι θαυμαστές που πήγαν για αυτόγραφο εκείνες τις στιγμές, δεν εξυπηρετήθηκαν... Θέλοντας να συμβάλει μάλιστα στο σόου, έγινε για αρκετή ώρα μέλος της ορχήστρας παίζοντας τουμπερλέκι.

-Ήταν μαζί σας και ο Ανδρέας Δημητρίου. Ο μάνατζερ του «Ρόνι» στην Ελλάδα και ένας καταπληκτικός άνθρωπος! Μια ξεχωριστή προσωπικότητα...

Ο Ανδρέας Δημητρίου είναι στο «TEAMR10», ένα πρότζεκτ που περιβάλλει ορφανοτροφείο στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας με 350 παιδάκια και με διεθνείς ποδοσφαιριστές που εργάζονται σε ομάδες του εξωτερικού. Σε ακαδημίες του Ροναλντίνιο στην Ινδία, στο Ντουμπάι, στην Τσεχία, στο Λονδίνο, στη Γαλλία καθώς και σε πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα παγκοσμίως. Και βεβαίως με την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ. Ο Ανδρέας Δημητρίου είναι ο εκπρόσωπός του στην Ευρώπη και αυτό μας το δήλωσε και ο ίδιος, αλλά και ο αδελφός του, Ρομπέρτο Ασίς.

-Εξαιρετική πρωτοβουλία αυτή με το ορφανοτροφείο...

Ναι. Είναι 350 παιδάκια. Πληρώνει τα πάντα η οικογένεια. Κάθε τμήμα αποτελείται από 15 παιδιά όπου τρώνε, κοιμούνται, διδάσκονται τέχνες το πρωί, φοιτούν σε σχολεία και το μεσημέρι γυρνάνε με αθλοπαιδείες, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και κατόπιν διάβασμα και μετά ύπνο. Δεν υπάρχουν πολλοί πλούσιοι που το κάνουν αυτό και μάλιστα να μην το λένε ποτέ και πουθενά.

-Είναι μια προσωπικότητα που θαυμάζεις;

Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, εξαιρετικό παιδί, με πολύ χαμηλό προφίλ, συχνά ντροπαλός και πάντα, μα πάντα, χαμογελαστός παρά τη φτώχεια που γνώρισε, παρά τον θάνατο του πατέρα του όταν ήταν ακόμα νεαρός. Απ’ όσο γνωρίζω όταν του ανακοινώθηκε ότι ο μικρός του γιος κλήθηκε στην εθνική νέων της Βραζιλίας, έμεινε στον τόπο! Παρόλες λοιπόν τις κακουχίες που τράβηξαν σαν οικογένεια και παρόλα τα εκατομμύρια που πέφτουν βροχή πλέον κάθε χρόνο εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, παραμένουν σαν οικογένεια ένα σώμα, μια ψυχή και αυτό μου κάνει τρομερή εντύπωση. Λατρεύει τη μαμά του, την αδελφή του και ακούει πάντα πιστά τον αδελφό του, αλλά και τον Ανδρέα Δημητρίου. Είδα μια απίστευτη χημεία μεταξύ τους και μου έκανε πραγματικά εντύπωση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags