Facebook Pixel Απογοητευμένος ο Χάσι! Η ατάκα έκπληξη για τις μεταγραφές και η αναφορά του σε δύο παίκτες
| 2017-07-02 23:54:00

Απογοητευμένος ο Χάσι! Η ατάκα έκπληξη για τις μεταγραφές και η αναφορά του σε δύο παίκτες

Απογοητευμένος ο Χάσι! Η ατάκα έκπληξη για τις μεταγραφές και η αναφορά του σε δύο παίκτες

Καθόλου ικανοποιημένος δεν έμεινε από όσα είδε από τον Ολυμπιακό ο Μπεσνίκ Χάσι, στην φιλική ήττα με 2-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Αλβανός κόουτς μίλησε και για τις μεταγραφές και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν τι ψάχνουν, δεμ βιάζονται και δεν θα πάρουν παίκτη απλά για τα... πρωτοσέλιδα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μπεσνίκ Χάσι στη συνέντευξη Τύπου μετά το φιλικό του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη και την ήττα 2-1 από τον Πανιώνιο:
 

Για τη φιλική ήττα από τον Πανιώνιο: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την σημερινή εμφάνιση. Είχαμε πολλά προβλήματα στα τελειώματα των φάσεων. Είχε και πολλή ζέστη σήμερα, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία. Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο στο τέλος κάναμε πολλές αλλαγές για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους».

Για τις μεταγραφές: «Περιμένουμε, δεν είμαστε νευρικοί, καθώς ξέρουμε τι θέλουμε και δεν θα πάρουμε απλά παίκτη για να τον πάρουμε. Όλοι νομίζουν πως δεν έχουμε χρόνο, αλλά προτιμάμε να περιμένουμε για να κάνουμε τις σωστές επιλογές».

Για τον Πάρντο: «Ο Πάρντο έχει κάνει μόνο μία προπόνηση και δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε μαζί. Δεν υπάρχει χώρος για όλους, καθώς δεν πρόκειται να δουλέψουμε στο δεύτερο στάδιο με 35 παίκτες».

Για τον Ταχτσίδη: «Είμαι ικανοποιημένος με την συγκεκριμένη μεταγραφή. Είναι ένας Έλληνας διεθνής με καλό αριστερό και θα μας βοηθήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags