Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες για συμφωνία ΠΑΟΚ με ξένο άσο - Εξωπραγματικά χρήματα προσφέρει ο Ιβάν Σαββίδης
| 2017-07-05 11:00:00

Φούντωσαν οι φήμες για συμφωνία ΠΑΟΚ με ξένο άσο - Εξωπραγματικά χρήματα προσφέρει ο Ιβάν Σαββίδης

Φούντωσαν οι φήμες για συμφωνία ΠΑΟΚ με ξένο άσο - Εξωπραγματικά χρήματα προσφέρει ο Ιβάν Σαββίδης

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα ο μεγαλομέτοχος για να φέρει ποδοσφαιριστή σε θέση που η ομάδα «πονάει» - Ποιος παίκτης προβάρει τα ασπρόμαυρα, γιατί μπορεί να μη γίνει το deal; 

Την ώρα που στον ΠΑΟΚ περιμένουν σήμερα την τελική απάντηση του Γκιγιέρμο Οτσόα, φαίνεται πως έχουν έτοιμη εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που ο Μεξικανός γκολκίπερ απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που έχει στα χέρια του εδώ και μέρες από τον Δικέφαλο.

Ο λόγος για τον Ροντρίγκο Ρέι, τον 26χρονο πορτιέρο της Γοδόι Κρούζ, ο οποίος, όπως αναφέρουν πληροφορίες του sportdog.gr, φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Ασπρόμαυρους και αναμένει το τελικό ...νεύμα για να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες που έχουμε και σας μεταφέρουμε, όμως, με κάθε επιφύλαξη, αν και η "πηγή" μας θεωρείται εξαιρετικά αξιόπιστη, αναφέρουν ότι το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής του Αργεντινού γκολκίπερ θα αγγίξει τα 2 εκ. δολάρια, ποσό που θεωρείται εξωπραγματικό για τερματοφύλακα και μάλιστα από τη συγκεκριμένη αγορά.

Εξάλλου, όπως σας γράφαμε και χθες, ο Ροντρίγκο Ρέι αποτελεί θερμή εισήγηση του Λούμπος Μίχελ, ο οποίος πιστεύει πολύ στον Αργεντινό και έχει χειριστεί προσωπικά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αντίθετα, ο Γιώργος Σαββίδης φέρεται να προτιμάει την περίπτωση του Γκιγιέρμο Οτσόα, τον οποίο θεωρεί καλύτερο τερματοφύλακα, με περισσότερες παραστάσεις και καλύτερο βιογραφικό.

Πάντως, αν ο Μεξικανός πορτιέρο απαντήσει, όπως όλα δείχνουν, αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ φαίνεται πως δε θα γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του ιδιοκτήτη της ομάδας, παρότι τη μεγάλη οικονομική υπέρβαση, μιας και οι πληροφορίες λένε ότι το συμβόλαιο που έχει προταθεί στον διεθνή πορτιέρο αγγίζει το 1 εκ. ευρώ ετησίως.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags