Facebook Pixel Mεγάλο όνομα Ευρωπαίου από το NBA για ΠΑΟ – "Παίζει" πάντα και πρώην άσος του Ολυμπιακού
| 2017-07-08 10:15:00

Mεγάλο όνομα Ευρωπαίου από το NBA για ΠΑΟ – "Παίζει" πάντα και πρώην άσος του Ολυμπιακού

Mεγάλο όνομα Ευρωπαίου από το NBA για ΠΑΟ – "Παίζει" πάντα και πρώην άσος του Ολυμπιακού

Ποιος παίκτης, με σημαντική θητεία στο μαγικό κόσμο, εξετάζεται σοβαρά από τον Παναθηναϊκό; Ποιοι είναι οι άλλοι που βρίσκονται στη λίστα του Τσάβι Πασκουάλ;

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει παίκτη για να αντικαταστήσει τον Μάικ Τζέιμς, ψάχνει μεγάλο όνομα και στα υπόψη του έχει τεθεί και ο Σάσα Βούγιασιτς.

Ο 33χρονος Σλοβένος έχει μείνει ελεύθερος από τους Νικς και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ευρώπη, όπου έχει και θα έχει μεγάλη ζήτηση.

Η περίπτωσή του έχει προταθεί στους "πράσινους", οι οποίοι δεν την απορρίπτουν, αλλά έχουν ως προτεραιότητα παίκτη που να παίζει πιο πολύ με την μπάλα. Όπως ο Γκάουντλοκ, ο Γκριν του Ολυμπιακού και ο Λάνγκφορντ.

Ο Βούγιασιτς παίζει επαγγελματικά από το 2001, όταν ήταν το αστέρι της Ούντινε. Μάλιστα, παραλίγο να υπάρξει συμπαίκτης στην ιταλική ομάδα με τον Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος είχε συμφωνήσει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. 

Την τελευταία στιγμή, όμως, τον Παπαλουκά "άρπαξε" η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην οποία και διέγραψε το σημαντικό μέρος της τεράστιας καριέρας του.

Ο Βούγιασιτς έχει παίξει σχεδόν μία δεκαετία στο ΝΒΑ με το μεγαλύτερο μέρος να το έχει περάσει στους Λέικερς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags