Facebook Pixel Τι κάνει ο Γιακουμάκης και το... ξανασκέφτονται στην ΑΕΚ - Όλα ανοιχτά και γι' άλλους δύο παίκτες!
| 2017-07-12 19:45:00

Τι κάνει ο Γιακουμάκης και το... ξανασκέφτονται στην ΑΕΚ - Όλα ανοιχτά και γι' άλλους δύο παίκτες!

Τι κάνει ο Γιακουμάκης και το... ξανασκέφτονται στην ΑΕΚ - Όλα ανοιχτά και γι' άλλους δύο παίκτες!

Ποιές σκέψεις υπάρχουν στην Ένωση μετά τις 7 προσθήκες, που βλέπουν ενίσχυση και ποια ζημιά κινδυνεύει να υποστεί η ομάδα; To sportdog.gr καταγράφει το παρασκήνιο.

Ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί στην ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό δεν αφορά την ενίσχυση, αλλά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τον Ντίντακ Βιλά. Την ιστορία, λίγο ως πολύ, τη γνωρίζετε. Ο 28χρονος αριστερός μπακ έκλεισε για 3 χρόνια στην Εσπανιόλ, η οποία έκανε πίσω όταν ενημερώθηκε από την Ένωση για την ύπαρξη συμβολαίου. Η υπόθεση όμως τείνει να εξελιχθεί σε σίριαλ, αφού ο Δικέφαλος δεν έχει καμία διάθεση να υποδεχτεί πίσω τον Ισπανό με ανοιχτές αγκάλες, λόγω της συμπεριφοράς του, ενώ ο παίκτης δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την πατρίδα του.

Ο Καταλανός αμυντικός όμως φαίνεται πως θέλει να κυνηγήσει το θέμα προκειμένου να εξασφαλίσει την ελευθερία του. Μάλιστα, πρόσφατα δημοσίευμα από την ιβηρική υποστήριζε, ότι έμεινε ελεύθερος, μία πληροφορία που ελέγχεται. Είναι δεδομένο, ότι το επόμενο επεισόδιο θα διαδραματιστεί στις δικαστικές αίθουσες, όπου η FIFA θα κληθεί να ερευνήσει την αλήθεια. Υπέγραψε ο Ντίντακ ο ίδιος την οψιόν επέκτασης ή έγινε το αντίθετο, κάτι που θα κάνει ζημιά στην ΑΕΚ;

Πάντως ο ποδοσφαιριστής φέρεται να είπε, ότι δεν ήξερε τί υπέγραφε, μία δικαιολογία που φαίνεται παιδική. Δεν ζούμε σε εποχές ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Όταν υπογράφεται ένα συμβόλαιο υπάρχουν νομικοί και από τις δύο πλευρές. Αυτά τα πράγματα ελέγχονται εξονυχιστικά, ούτως ώστε να μην μπερδεύονται οι καταστάσεις και φτάνουν στα άκρα.

Τα ευρωπαϊκά ματς θα κρίνουν άλλες μεταγραφές

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, υπάρχει ηρεμία. Η ΑΕΚ έχει κλείσει όποιες εκκρεμότητες είχε και απλά τώρα υπάρχουν μόνο σκέψεις, οι οποίες θα συγκεκριμενοποιηθούν μετά τα ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν στο μυαλό τους την ενίσχυση σε τρεις θέσεις. Η πρώτη είναι του επιθετικού, αν και μετά τα πρώτα δείγματα του Γιακουμάκη φαίνονται να απομακρύνονται από αυτήν τη σκέψη. Η δεύτερη αφορά την προσθήκη εξτρέμ, η οποία είναι πιο πιθανή απ' όλες και η τρίτη, μέσου. Βλέπετε εκκρεμεί η υπόθεση του Γιόχανσον, για τον οποίο η Ένωση «ψάχνεται» να τον πουλήσει. Παράλληλα όμως προσπαθεί να τον "ψήσει" για ανανέωση ώστε σε περίπτωση που δεν βρεθεί ομάδα, μην τον χάσει του χρόνου ως ελεύθερο.

Ρίσκο στο κέντρο της άμυνας

Η απόκτηση στόπερ δεν φαίνεται να είναι στο πίσω μέρος του μυαλού των «κιτρινόμαυρων», παρά τα δεδομένα με τον Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ξεκίνησε να βγάζει προβλήματα. Ίσως φαίνεται παρακινδυνευμένο αυτό, αφού με τα υπάρχοντα δεδομένα, είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει ο Λαμπρόπουλος, ενώ ο Τζανετόπουλος πριν την προετοιμασία φαινόταν να μην υπολογίζεται ιδιαίτερα. Οπότε ποιοι απομένουν; Ο Βράνιες με τον Τσόσιτς. Αυτό ίσως δείχνει, ότι Χιμένεθ θέλει να στηρίξει τον Τζανετόπουλο, τον οποίο έχει ξεκινήσει βασικό και στα δύο φιλικά της Ένωσης, στην Πολωνία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags