Facebook Pixel Τα... γυρίζει ο Ντίντακ στην ΑΕΚ!
| 2017-08-01 18:23:00

Τα... γυρίζει ο Ντίντακ στην ΑΕΚ!

Τα... γυρίζει ο Ντίντακ στην ΑΕΚ!

Τί συμβαίνει με τον Ισπανό αμυντικό που... αγνοείται και ποια η νέα τακτική που φέρεται να ακολουθεί στην κόντρα του με την Ένωση;

Όσο ο καιρός περνά κα δεν βρίσκεται λύση στο θέμα του Ντίντακ με την ΑΕΚ, ο Ισπανός αριστερός μπακ κινδυνεύει όχι μόνο να μην παέι στην Εσπανιόλ, με την οποία έχει συμφωνήσει, αλλά να μείνει και ανενεργός μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ήδη οι άνθρωποι της καταλανικής ομάδας έχουν αρχίσει να εξετάζουν άλλες λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνάς τους, μη θέλοντας να εμπλακούν σε κόντρα με την ΑΕΚ.

Έτσι, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Cope», οι εκπρόσωποι του Ντίντακ αφήνουν στην άκρη την επιθετική τακτική (την προηγούμενη εβδομάδα επείλησαν με προσφυγή στη FIFA και κατήγγειλαν την «'Ενωση» για πλαστογράφηση της υπογραφής του παίκτη).

Συγκεκριμένα, η πλευρά του Ισπανού φέρεται να προσπαθεί πλέον να τα βρει με την ΑΕΚ ρίχνοντας τους τόνους και επιδιώκοντας συναίνεση, ώστε να διευκολυνθεί το θέμα της λύσης του συμβολαίου του και να μπορέσει να υπογράψει στην Εσπανιόλ ως ελεύθερος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags