Facebook Pixel Άγριο ξέσπασμα των οπαδών του Παναθηναϊκού- «Ο Ντένμον κάνει για τον Προμηθέα και το Ρέθυμνο»!
Μπάσκετ
| 2017-10-26 09:12:00

Άγριο ξέσπασμα των οπαδών του ΠΑΟ - «Αυτός κάνει για τον Προμηθέα και το Ρέθυμνο»!

Sportdog Team
Άγριο ξέσπασμα των οπαδών του ΠΑΟ - «Αυτός κάνει για τον Προμηθέα και το Ρέθυμνο»!

H βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ δεν άρεσε στον κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε στη δεύτερή του ευρωπαϊκή εξόρμηση. Η αρχή είχε γίνει στη Βαρκελώνη, όπου και συνετρίβη από την Μπαρτσελόνα.

Η συνέχεια δόθηκε χθες στη Μόσχα, χάνοντας με 18 πόντους από την ΤΣΣΚΑ. Οι «πράσινοι» ήταν άτυχοι, γιατί βρήκαν μπροστά τους μία ομάδα που προερχόταν από μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της σύγχρονης ιστορίας της.

Η ΤΣΣΚΑ είχε χάσει άνετα από τη Ρεάλ και ήθελε να ξεσπάσει. Βρήκε μπροστά της τον Παναθηναϊκό και του έδωσε να καταλάβει. Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ ντύθηκε...Τεόντοσιτς, μην έχοντας το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, που ήθελε, αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Εκείνος, που απογοητεύει μέχρι στιγμής περισσότερο είναι ο Μάρκους Ντένμον. Μπορεί να χρειάζεται περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά μέχρι τώρα δεν δικαιολογεί την παρουσία του. «Αυτός κάνει για τον Προμηθέα και το Ρέθυμνο», έγραψαν πολλοί Παναθηναϊκοί στο Facebook, μετά τη νέα όχι καλή εμφάνιση του Αμερικάνου. 

Πολλά από τα αρνητικά θα ξεχαστούν αύριο, αν οι νταμπλούχοι μπορέσουν να νικήσουν στο ΟΑΚΑ την Φενέρ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει και ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει τη σούπερ παράδοση που έχει απέναντί του τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags