Facebook Pixel Ο Χάιντσε και οι... άλλοι!
Life
| 2012-08-02 18:14:00

Ο Χάιντσε και οι... άλλοι!

Ο Χάιντσε και οι... άλλοι!

Ο Γκάμπριελ Χάιντσε φαίνεται ότι κερδίζει πόντους στην... κούρσα της διαδοχής του Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό. Ποιους άλλους αμυντικούς κοιτάζουν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Η έρευνα αγοράς και οι διερευνητικού τύπου επαφές εξακολουθούν να γίνονται στο λιμάνι κυρίως για παίκτες για την άμυνα, καθώς ο Ζαρντίμ περιμένει αυτήν την προσθήκη μέχρι τις 10 Αυγούστου.

Η μία περίπτωση που έχει ανέβει ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού είναι εκείνη του Χάιντσε της Ρόμα, για την οποία σας είχαμε γράψει από την Τετάρτη, αναλύοντας όλα τα δεδομένα.

Ο Αργεντινός αμυντικός αρέσει στους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας και τον εξετάζουν σε μεγάλο βαθμό. Η Ρόμα δείχνει διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει, το κασέ του έχει πέσει και άλλο (σ.σ. πέρυσι έπαιρνε 1.2 εκατ. ευρώ και φέτος πηγαίνει κάτω από 1 εκατ.) και μένει να αποσαφηνιστούν πλήρως οι προθέσεις των δύο πλευρών. Ο Χάιντσε τον οποίο θέλει η Μπολόνια είναι θετικός στο να κλείσει στους νταμπλούχους Ελλάδας ενώ υπάρχει και το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από εκεί και έπειτα οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν σοβαρά και άλλους παίκτες, όπως οι Κανού, Ονιέβου, Ματάισεν και Μαρτσένα ενώ υπάρχουν ακόμα ο σχεδόν... άπιαστος στόχος του Άλβες και το... παράθυρο για Μέλμπεργκ. Το βέβαιο είναι ότι το τοπίο θα ξεκαθαριστεί λίαν συντόμως...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags