Facebook Pixel Έχει και τους διακανονισμούς...
Life
| 2012-08-06 18:39:00

Έχει και τους διακανονισμούς...

Έχει και τους διακανονισμούς...

Την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ παλεύει για να βρει τα χρήματα που απαιτούνται για να καλύψει τις άμεσες υποχρεώσεις της προς το Δημόσιο, αρχίζει πλέον να νιώθει όλο και μεγαλύτερη πίεση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν από την ομάδα, διακανονίζοντας τα χρήματα που τους οφείλονται.

Η πίεση έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο αρχικός προγραμματισμός της ΠΑΕ ανετράπη, με την μη ψήφιση της τροπολογίας. Η Ένωση αναζητούσε 400.000 με 600.000 ευρώ (ανάλογα με τη ρύθμιση που θα περνούσε), προκειμένου να πληρώσει τη δόση για το άρθρο 44 και το νέο διακανονισμό των υπόλοιπων χρεών της, με την ελπίδα ότι η τροπολογία θα περνούσε και μέχρι τις 8 Αυγούστου θα είχε τελειώσει το ζήτημα της εξασφάλισης συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Αυτό θα της επέτρεπε να... τρενάρει περισσότερο τις δόσεις για τους διακανονισμούς που έχει κάνει με παίκτες, καθώς θα είχε μια μεγαλύτερη άνεση να... φλερτάρει με το ενδεχόμενο κάποιας προσφυγής (καθώς θα είχε πάρει ήδη το πιστοποιητικό).

Ωστόσο, η τροπολογία δεν πέρασε και η ΑΕΚ πλέον ελπίζει σε αναστολή της διαδικασίας αδειοδότησης. Οι Κιτρινόμαυροι αισιοδοξούν ότι με απόφαση ΕΠΟ και Πολιτείας αυτό θα συμβεί, όμως εν αναμονή της τελικής εξέτασης του φακέλου της από την ΕΕΑ, αναγκάζεται να είναι... πιο συνεπής όσον αφορά τις υποχρεώσεις της προς τους παίκτες. Όμως, η έλλειψη ρευστότητας δεν της το επιτρέπει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, η ΠΑΕ θα έπρεπε κανονικά σήμερα να καταβάλει σε παίκτες ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ! «Από 120.000 ευρώ στους λογαριασμούς των Γκερέιρο, Καφέ και Λαγού, 35 χιλιάρικα σε αυτόν του... Γκέντσογλου, 12.500 ευρώ σε αυτόν του Μπέλεκ, ενώ πρέπει να δοθούν χρήματα και στους Χοσέ Κάρλος και Μανόλο Χιμένεθ.», αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Ωστόσο, τη στιγμή που τα χρήματα δεν υπάρχουν, η ΑΕΚ θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να κερδίσει (κι άλλο) χρόνο...

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags