Facebook Pixel "Ελάτε στο ΟΑΚΑ να απαντήσουμε στους άρρωστους"
| 2011-02-24 08:59:00

"Ελάτε στο ΟΑΚΑ να απαντήσουμε στους άρρωστους"

"Ελάτε στο ΟΑΚΑ να απαντήσουμε στους άρρωστους"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τον κόσμο να πάει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ για να απαντήσει σε όσους πιστεύουν ότι με επεισόδια επιβάλλουν τη δική τους αρρωστημένη βούληση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό της το Σάββατο με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε όλους τους Παναθηναϊκούς δίπλα μας αφενός για να συγχαρούμε την ομάδα για την προσπάθεια, την απόδοση και το χαρακτήρα της και αφετέρου για να διαδηλώσουμε ειρηνικά ενάντια σε όσα τραγικά συμβαίνουν και καταφέρνουν ανεπανόρθωτα πλήγματα στο Ελληνικό Ποδοσφαίρου και τον Ελληνικού Αθλητισμού γενικά.

Ελάτε στο ΟΑΚΑ για να δηλώσετε ότι υπάρχει κόσμος που θέλει ένα ποδόσφαιρο διαφορετικό από αυτό στο οποίο εξελίσσεται σταδιακά το Επαγγελματικό Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η μαζική σας παρουσία, το τραγούδι, η αυστηρή τήρηση του φίλαθλου πνεύματος και ο Παναθηναϊκός σας παλμός είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι επειδή δεν διστάζουν να καταφύγουν σε ακρότητες μπορούν να επιβάλλουν τη δική τους αρρωστημένη βούληση".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags