Facebook Pixel Έξαλλοι πανηγυρισμοί! Αγκαλιές με Αλμέιδα, τρέλα με Ελίασον
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-25 18:20:00

Έξαλλοι πανηγυρισμοί! Αγκαλιές με Αλμέιδα και τρέλα με Ελίασον (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έξαλλοι πανηγυρισμοί! Αγκαλιές με Αλμέιδα και τρέλα με Ελίασον (ΒΙΝΤΕΟ)

Κιτρινόμαυρο ντελίριο στην παρακάμερα της ΑΕΚ από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-0 και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ παρουσιάζει την παρακάμερα  από το ντέρμπι κορυφής. Τα αθέατα πλάνα δείχνουν ένα απίστευτο ντελίριο χαράς από πλευράς Ένωσης. Έξαλλοι πανηγυρισμοί στον πάγκο, αγκαλιές με Αλμέιδα, ουρλιαχτά στα αποδυτήρια και φυσικά τρέλα με Ελίασον από τον κόσμο και τους συμπαίκτες του.

«Σημαντική νίκη για τη μάχη του τίτλου πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού, στην OPAP ARENA, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης, καθώς κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό. Τα γκολ της νίκης πέτυχαν ο Cosmote MVP του αγώνα Νίκλας Ελίασον στο 7' και στο 69' και ο Εζέκιελ Πόνσε στο 38', με την ομάδα μας να χάνει αρκετές ακόμη σημαντικές ευκαιρίες, με κορυφαία το διπλό δοκάρι των Πινέδα – Πόνσε στο 62’.

Ο κόσμος της ΑΕΚ έστησε ακόμη ένα πάρτι στις εξέδρες και με τον παλμό του αποτέλεσε τον 12ο παίκτη της ομάδας. Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης», αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ στην περιγραφή του βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags