Facebook Pixel Αποφασίζουν για ψηλό στον Ολυμπιακό
| 2012-08-12 18:26:00

Αποφασίζουν για ψηλό στον Ολυμπιακό

Αποφασίζουν για ψηλό στον Ολυμπιακό

Η ουσιαστική ενίσχυση της φροντ λάιν του Ολυμπιακού είναι ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν άμεσα τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Η παραμονή του Τζόι Ντόρσει ήταν ένα από τα πολύ σημαντικά ζητήματα της διοίκησης των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ωστόσο να περιμένουν την τελική εισήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα πριν προβούν στις τελικές τους κινήσεις.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει στα χέρια του ήδη 13 καλαθοσφαιριστές και επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμη ψηλού που θα προσφέρει ποιόττα και επιπλέον λύσεις στη θέση του σέντερ.

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Βασίλη Καββαδά και Γάιου Σκορδίλη. Ο νεαρός σέντερ του Πανιωνίου αποτελεί προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο οι υψηλές απαιτήσεις που αξιώνει η διοίκηση του νεοσμυρνιώτικου συλλόγου καθιστούν δύσλοη την περίπτωσή του.

Πηγή: katimagiko.gr

Εφόσον βρεθεί πρόσφορο έδαφος, στον Ολυμπιακό δείχνουν διατεθειμε΄νοι να προχωρήσουν τις επαφές τους. Διαφορετικά θα κινηθούν προς την περίπτωση του Γάιου Σκορδίλη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags