Facebook Pixel "Nα κάνει παιχνίδι χωρίς ρίσκο". Και πώς θα πάρει την πρόκριση;
Ποδόσφαιρο
| 2012-08-28 13:14:00

"Nα κάνει παιχνίδι χωρίς ρίσκο". Και πώς θα πάρει την πρόκριση;

"Nα κάνει παιχνίδι χωρίς ρίσκο". Και πώς θα πάρει την πρόκριση;

Την άποψή του για το αποψινό παιχνίδι εναντίον της Μάλαγα εξέφρασε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα...

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη δυσκολία της αναμέτρησης: «Το παιχνίδι σήμερα είναι δύσκολο, αλλά η πρόκριση δεν είναι ανέφικτη. Είναι λογικό γιατί παίζεις κόντρα σε ένα μεγάλο σωματείο. Έχοντας αυτό το αποτέλεσμα η ανατροπή είναι δύσκολη. Βλέποντας το πρώτο παιχνίδι, διαπιστώνεις ότι η Μάλαγα είναι μία ποιοτική ομάδα. Η στήριξη του κόσμου είναι σημαντική. Θυμάμαι στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μάδεργουελ παρότι ήταν στις αρχές Αυγούστου είχε έρθει κόσμος στο ΟΑΚΑ και αυτό παίζει το ρόλο του γιατί ο κόσμος στηρίζει την προσπάθεια του κ. Αλαφούζου».

Για το πώς θα παίξει ο Παναθηναϊκός: «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει με άλλη ενδεκάδα από το πρώτο παιχνίδι. Αν λείπει ο Κατσουράνης το σχήμα θα είναι πιο επιθετικό, δεν θα παίξουν δύο αμυντικά χαφ. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δυνατότητα να πιέσει ψηλά, θέλει χρόνο και παιχνίδια στα πόδια του για να το κάνει αυτό, αν μπορεί. Σήμερα πρέπει να κάνει ένα παιχνίδι υπομονής και καθαρού μυαλού, χωρίς ρίσκο. Ο Φερέιρα είναι ένας έμπειρος προπονητής που μπορεί να δει και να στήσει την ομάδα του καλά».

Για την απουσία του Μπουμσόνγκ: «Ο Μπουμσονγκ είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος καθοδηγεί την άμυνα του. Ακόμη, σήμερα οι στημένες φάσεις θα είναι πολύ σημαντικές για τον Παναθηναϊκό και η απουσία του Μπουμσόνγκ είναι ένα μείον. Τώρα όμως πρέπει να κοιτάξουμε ποιος θα τον αντικαταστήσει. Προχωράς με αυτούς που έχεις».

Για την τιμωρία του ΠΑΟΚ: «Η τιμωρία του ΠΑΟΚ είναι ένα μήνυμα για όλους, όχι μόνο για τους φιλάθλους, αλλά και για αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο. Και ο Παναθηναϊκός ακόμη πληρώνει όσα έγιναν πέρυσι. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags