Facebook Pixel Λύση για την άμυνα υπάρχει και λέγεται ...Αβράμης!
Ποδόσφαιρο
| 2012-09-18 10:30:00

Λύση για την άμυνα υπάρχει και λέγεται ...Αβράμης!

Λύση για την άμυνα υπάρχει και λέγεται ...Αβράμης!

Συνεχίζεται ο προβληματισμός για την αμυντική λειτουργία στον Ολυμπιακό, αλλά η λύση είναι πιο απλή από αυτή που νομίζουν όλοι και αφορά την επιστροφή του Έλληνα στόπερ στην 11άδα...

Ο Αβράμης είχε την ατυχία να τραυματιστεί στις αρχές του καλοκαιριού όταν βρισκόταν στην Εθνική ομάδα, δένοντας τα χέρια του Ζαρντίμ στο κομμάτι της άμυνας.

Ο Μέλμπεργκ δεν ανανέωσε ποτέ το συμβόλαιό του, παρά την αισιοδοξία που υπήρχε στον Ολυμπιακό και ο Πορτογάλος τεχνικός "έπαιξε μπάλα" με τους Σιόβα, Παπάζογλου και Μανωλά, από τη στιγμή που ο Κοντρέρας βρέθηκε στα πιτς.

Η αμυντική λειτουργία των "ερυθρόλευκων", όμως, δεν πείθει με τους τρεις νεαρούς στόπερ, ειδικά όταν ο Ολυμπιακός δέχεται γκολ όπως αυτό που πέτυχε ο Γεωργίου στους "Ζωσιμάδες".

Θα πει κάποιος, σωστά, πως η αμυντική λειτουργία δεν βαραίνει μόνο τους στόπερ, σαν μονάδες. Καθώς το θέμα είναι γενικότερο και περιλαμβάνει τόσο τους χαφ, τον τερματοφύλακα, τις καλύψεις που προσφέρουν οι μπακ κ.λπ.

Η διαφορά που κάνει ένας σέντερ μπακ στο επίπεδο του Αβράμη, όμως, είναι ανεκτίμητη. Κι εκεί ποντάρει πολλά ο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του, για να "μαζευτεί" η αμυντική γραμμή των πρωταθλητών.

Τα νέα από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού για τον Έλληνα άσο είναι ενθαρρυντικά και δεν αποκλείεται να τον δούμε στους αγωνιστικούς χώρους και λίγο νωρίτερα από ό,τι ανέφερε η αρχική εκτίμηση.

Αυτή είναι η λύση για την εύρυθμη λειτουργία της αμυντικής γραμμής των πρωταθλητών και στο Λιμάνι το ξέρουν καλά. Τι γίνεται μέχρι να περάσει ο καιρός και να επιστρέψει γερός στο χορτάρι ο Αβράμης, είναι άλλο θέμα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags