Facebook Pixel Τα είπε και μετά... παραιτήθηκε
Life
| 2012-10-19 16:52:00

Τα είπε και μετά... παραιτήθηκε

Τα είπε και μετά... παραιτήθηκε

Το μέλος τού Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Στέφανος Σαράτσης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «SportDay», αναφέρθηκε σε πολλά πράγματα και πριν από λίγα λεπτά η παραίτησή του έγινε αποδεκτή από τη νυν διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι έγινε αποδεκτή η παραίτηση του κ. Στέφανου Σαράτση από το Δ.Σ. Με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη που με δική του πρωτοβουλία παραχώρησε στην αθλητική εφημερίδα Sportday, θέλουμε να επισημάνουμε και να διευκρινίσουμε πως ο κ. Σαράτσης εκφράζει προσωπικές απόψεις και θέσεις και όχι την ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Τα όσα είπε ο Σαράτσης προκάλεσαν μια ενόχληση, καθώς η ΠΑΕ δεν συμμερίζεται τους ισχυρισμούς του και γι΄ αυτό το λόγο στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «εκφράζει προσωπικές απόψεις και θέσεις και όχι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Θυμίζουμε ότι μεταξύ πολλών άλλων που ανέφερε, υπερασπιζόμενος τα όσα ανέλαβε να φέρει εις πέρας, έριξε τα... βέλη του κατά τού εμπορικού διευθυντή της ΠΑΕ, Θράσου Σαββίδη σχετικά με το μείζον ζήτημα της τιμή της φανέλας που θα έβγαινε προς πώληση στην μπουτίκ.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags