Facebook Pixel «Πιο εύκολα φέτος... »
Life
| 2012-10-22 21:41:00

«Πιο εύκολα φέτος... »

«Πιο εύκολα φέτος... »

Μονόδρομος το θετικό αποτέλεσμα στη Γαλλία και ο Αμπντούν δίνει την υπόσχεσή του. Τι λέει για Tσάμπιονς Λιγκ, Παναθηναϊκό, αλλά και τον φετινό... τίτλο!

Ο Τζαμέλ Αμπντούν φιλιξενήθηκε σε γαλλικά ΜΜΕ και είπε για το κρίσιμο ματς με τη Μονπελιέ, αλλά και το εύκολο έργο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Ο Αλγερινός μίλησε

-Για το φετινό 7 στα 7: «Είναι πολύ απλό, αναμενόμενο. Ακόμα και πέρσι, όταν ήμασταν στο -5 από τον Παναθηναϊκό ξέραμε πως θα πάρουμε τον τίτλο. Φέτος είναι πιο απλά από ότι πέρσι...»

- Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα: «Η δύναμή μας είναι πως παίζουμε πολύ με τη μπάλα. Είναι το αγαπημένο μας παιχνίδι από πέρσι και το έχουμε εξασκήσει από πέρσι. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι πως αρκετοί νέοι παίκτες δεν έχουν εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ».

- Για το ματς με τη Μονπελιέ: «Αυτό το ματς δεν πρέπει να το χάσουμε, ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο. Πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε τουλάχιστον για την 3η θέση. Η αποχώρηση του Ζιρού έχει κοστίσει, ωστόσο ξέρουμε καλά πως έκανε δυο μεγάλα ματς με Άρσεναλ και Σάλκε. Νομίζω πως θα είναι έτοιμη την Τετάρτη».

-Για το γαλλικό πρωτάθλημα: «Η Μονπελιέ έχασε από τη Ρεν και σίγουρα θέλει να κάνει ένα μεγάλο ματς. Όσο για το πρωτάθλημα, πιστεύω πως θα το πάρει η Παρί, έχει καλύτερη ομάδα»

Πηγή: gazzetta.gr


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags