Facebook Pixel Μήπως να τον λέμε ...Γκαστόνε Ζαρντίμ;
| 2012-11-07 14:30:00

Μήπως να τον λέμε ...Γκαστόνε Ζαρντίμ;

Μήπως να τον λέμε ...Γκαστόνε Ζαρντίμ;

Σε κάποιους μπορεί να μη γεμίζει το μάτι ο Ζαρντίμ, όμως τους έχει αφήσει με την όρεξη τους επικριτές του. Τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν κι ας λένε κάποιοι ότι είναι και ...τυχεράκιας.

Πάντως, φαίνεται να το έχει και το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Δύσκολα, δηλαδή, η τύχη του γυρνάει την πλάτη. Ο Πορτογάλος μπορεί να νιώθει άτυχος μόνο για τον αγώνα με την Άρσεναλ στην Αγγλία. Εκεί ο Ολυμπιακός άξιζε βαθμό, αλλά δεν τον πήρε.

Από εκεί και πέρα, ειδικά στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός ήταν κακός με τη Σάλκε, αλλά στο τέλος με τον Τζιμπούρ παραλίγο να ισοφαρίσει. Στη Γαλλία κατάφερε να γυρίσει το ματς από 1-0 σε 1-2 και μάλιστα με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ στο εντός έδρας ματς με τη Μονπελιέ με το που έγινε το 1-1, αμέσως από μια καραμπόλα ο Γκρέκο έκανε το 2-1 και ο Ολυμπιακός γρήγορα έπαψε να αγχώνεται.

Και στο πρωτάθλημα ακόμα, ο Ολυμπιακός είτε εύκολα (τις περισσότερες φορές), είτε έστω και δύσκολα παίρνει τα τρίποντα. Ακόμα και με τον Άρη που δεν κέρδισε, ισοφάρισε δυο φορές και στο τέλος λίγο έλειψε να κάνει το διπλό.

Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός αρχίζει πια όλο και πιο συχνά να έχει καλύτερη απόδοση σε τακτά διαστήματα μέσα στα παιχνίδια του. Η δουλειά του Ζαρντίμ δείχνει να βγαίνει. Στην Ελλάδα η ανωτερότητα του Ολυμπιακού είναι εμφανέστατη, ενώ στην Ευρώπη οι δυο ήττες στην αρχή έχουν πια ξεχαστεί μετά τους 6 βαθμούς στη συνέχεια και τις συνολικά δίκαιες νίκες επί της Μονπελιέ.

Ποτέ μην ξεχνάμε, όμως, ότι και η ρέντα συνοδεύει τους δυνατούς! Και σε ματς που δεν ανεβάζει στροφές, όπως μετά το 1-0 στο Καραϊσκάκη με τη Μονπελιέ και μέχρι να γίνει το 1-1, πάλι κάτι γίνεται και καθαρίζει. Αν, άλλωστε, δεχόταν την ισοφάριση στο π.χ. 85΄, ίσως να μην είχε χρόνο να αντιδράσει. Ενώ τώρα είχε και πολύ σύντομα πήρε ξανά το κεφάλι, μετά την καραμπόλα στο κόρνερ. Εντάξει, τι να κάνουμε; Μπορεί να είναι και τυχερός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags