Facebook Pixel Του πήρε τη λάμψη ο Αστέρας...
| 2012-11-25 20:10:00

Του πήρε τη λάμψη ο Αστέρας...

Του πήρε τη λάμψη ο Αστέρας...

Στην τρίτη θέση πέρασε ο Αστέρας τον Πανιώνιο! Η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε 2-1 των Νεοσμυρνιωτών, οι οποίοι άργησαν να αντιδράσουν μετά το 2-0 του πρώτου μέρους. Ντε Μπλασίς, Ουσέρο σκόραραν από πλευράς γηπεδούχων, ο Κολοβός μείωσε για τους φιλοξενούμενους.

Ο Αστέρας προηγήθηκε με το... καλησπέρα στο ματς. Στο πρώτο μόλις λεπτό, ο Φραγκουλάκης μπήκε από αριστερά, γύρισε στη μικρή περιοχή, η μπάλα πέρασε απ' όλους και ο Ντε Μπλάσις σχεδόν σε κενή εστία έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το πρώτο ημίχρονο, έκαναν φάσεις, ενώ παράλληλα πρόσεχαν να διατηρούν κλειστούς τους διαδρόμους προς την εστία του Φούλοπ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Ουσέρο να μην αφήνει περιθώρια στον Γιαννακόπουλο (2-).

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος που ήταν πολύ κακός στα πρώτα 45' λεπτά, μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να γυρίσει στο ματς. Αντιμετώπισε όμως δυσκολία στη δημιουργία φάσεων, οι οποίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Στο 82' πάντως οι “κυανέρυθροι” κατάφεραν να μειώσουν με το καταπληκτικό γκολ του Κολοβού.

Στον χρόνο που απέμεινε, ο Πανιώνιος πίεσε για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν τα κατάφερε με το τελικό σκορ να γράφει 2-1 υπέρ του Αστέρα, ο οποίος πέρασε τους "κυανέρυθρους" στην 3η θέση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags