30/12/12 - 21:02

"Θα αλλάζουν ομάδα για …1.000 ευρώ"

Μην ξαφνιαστείτε αν τον Ιανουάριο δείτε πολλές μετακινήσεις παικτών στην Σούπερ Λιγκ. Λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά μεταγραφές θα γίνουν…

"Θα αλλάζουν ομάδα για …1.000 ευρώ"
54.307views 0shares

Μπορεί να διανύουμε ίσως την χειρότερη οικονομική περίοδο των τελευταίων ετών και στο ποδόσφαιρο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι ομάδες δεν θα κάνουν μεταγραφές. Τι και αν χρωστάνε, τι και αν δεν έχουν να πληρώσουν αυτούς που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ;

Οι πρόεδροι των ελληνικών ομάδων δεν αντέχουν χωρίς να κάνουν μεταγραφή και για αυτό ήδη έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις. Όπως έμαθε λοιπόν ο σκύλος, πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ έχουν έρθει σε επαφή με γνωστούς μάνατζερ από την ελληνική αγορά και ψάχνουν κάτι καλό σε… τιμή ευκαιρίας.

Μάλιστα, δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν ο παίκτης έχει ομάδα ή αν είναι ελεύθερος, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πως από τη στιγμή που όλες οι ομάδες χρωστάνε μισθούς, οι ποδοσφαιριστές έχουν δικαίωμα να κάνουν προσφυγή και να… χαιρετήσουν.

Εκεί λοιπόν ποντάρουν οι πρόεδροι και όπως έλεγε γνωστός μάνατζερ «οι παίκτες θα αλλάζουν ομάδα τον Ιανουάριο για 1.000 ευρώ. Αν κάποιος υποσχεθεί τους υποσχεθεί μεγαλύτερο μισθό, εύκολα θα αλλάξουν φανέλα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ