Facebook Pixel "Θα κάνουμε την προσπάθειά μας"
| 2013-01-17 00:03:00

"Θα κάνουμε την προσπάθειά μας"

"Θα κάνουμε την προσπάθειά μας"

Δεν τα έβαψε και... μαύρα ο τεχνικός της Καβάλας, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας οτι κύριος στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα, αλλά υπογράμμισε οτι "θα κάνουμε ό,τι καλύτερο δυνατό στο δεύτερο παιχνίδι".

Αναλυτικά:

"Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Μια πολύ ποιοτική ομάδα. Από την πλευρά μας ήρθαμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Στο πρώτο μέρος τα καταφέραμε καλά, δεν κινδυνεύσαμε πολλές φορές, αλλά αυτό που έλειπε ήταν ότι δεν κρατήσαμε την μπάλα για να δημιουργήσουμε κάποιες προϋποθέσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες, δημιούργησε φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο και από τύχη δεν δεχτήκαμε τρίτο γκολ από τον Τζιμπούρ. Είναι σημαντική η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, αλλά από την άλλη ίσως μας κάνει κακό το παιχνίδι αυτό, γιατί έχω λίγους παίκτες σε αριθμό και δεν μπορώ να κάνω ροτέισον. Ίσως να έχουμε πρόβλημα την Κυριακή στο πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα"

Θεωρείτε ότι η αποβολή του Πλιάγκα ήταν άδικη;

Νομίζω ότι θα μπορούσε να την αποφύγει ο διαιτητής. Όμως, για να είμαι ειλικρινής, ήμουν μακριά από τη φάση και δεν ήμουν σε καλή οπτική γωνία. Ο διαιτητής ξέρει καλύτερα και αυτός κρίνει.

Η Καβάλα από σήμερα παρέδωσε τα όπλα για την πρόκριση;

Όχι, δεν τα έχουμε παραδώσει τα όπλα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο δυνατό στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά για εμάς το πιο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα. Εκεί θέλουμε να διεκδικήσουμε τον στόχο της ανόδου. Την προσπάθειά μας θα την κάνουμε, επαναλαμβάνω στη ρεβάνς που θα έχουμε στην Καβάλα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags