Facebook Pixel «Σήμερα φτάσαμε στην πηγή και ήπιαμε νερό»
| 2013-01-28 00:41:00

«Σήμερα φτάσαμε στην πηγή και ήπιαμε νερό»

«Σήμερα φτάσαμε στην πηγή και ήπιαμε νερό»

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος πανευτυχής μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να έρχεται και να βλέπει την ομάδα επειδή παίζει καλό μπάσκετ...

Για τον αγώνα: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Το κλίμα στο γήπεδο ήταν φανταστικό, διασκεδάσαμε όλοι. Ήταν ένα ματς διαφήμιση για το μπάσκετ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή συνέχεια στην Ευρώπη. Εμείς παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα, όμως το κλειδί είναι ότι δώσαμε την ψυχή μας. Το πιστέψαμε. Και με τον Παναθηναϊκό κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά σήμερα φτάσαμε στην πηγή και ήπιαμε το νερό. Δεν χρειάζεται να παρακαλάμε κανέναν, παίζουμε ωραίο μπάσκετ και πρέπει να έρθει στο γήπεδο ο κόσμος που αγαπά το παιχνίδι. Να μην υποστηρίζει μόνο φανέλες, αλλά τον αθλητισμό, την προσπάθεια του αθλητή».

Για την αξία της νίκης: «Τώρα είναι ένα κρίσιμο σημείο, που συνήθως οι ομάδες χαλαρώνουν μετά από τέτοιες νίκες. Πρέπει να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, αλλά να συμπεριφερόμαστε σαν να χάσαμε σήμερα".

Για τη δική του παρουσία: "Οι πόντοι μοιράστηκαν σε όλους τους παίκτες, δεν παίζουμε 1-2, αλλά δώδεκα. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Μόνο όταν υπάρχει καλή συνεργασία μπορεί να κερδίσει μία ομάδα».

Για το πού αφιερώνει τη νίκη: "Αφιερώνουμε τη νίκη στο Χάτσερ, αλλά και στους μικρούς που βοηθούν στην προπόνηση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags