Facebook Pixel Τέσσερις πέρυσι, τέσσερις και φέτος...
| 2013-01-30 19:15:00

Τέσσερις πέρυσι, τέσσερις και φέτος...

Τέσσερις πέρυσι, τέσσερις και φέτος...

Τέσσερις προπονητές πέρασαν από την τεχνική ηγεσία του Αρη πέρσι και το ίδιο συμβαίνει και στη φετινή σεζόν, μετά την παραίτηση του Λούκας Αλκαράθ!

Πιο αναλυτικά, πέρσι ξεκίνησε στον πάγκο του Αρη ο Σάκης Τσιώλης. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής αποχώρησε τον Οκτώβριο για να έρθει στη θέση του ο Μίχαλ Πρόμπιερζ. Ο Πολωνός άντεξε μέχρι τον Ιανουάριο του 2012 για να τον διαδεχτεί το δίδυμο Μιχαλήτσου-Σεμερτζίδη, που έμεινε στον πάγκο για τρία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μέχρι να προσληφθεί ο Πορτογάλος Μανουέλ Μασάδο που τελείωσε τη σεζόν.

Φέτος, η αγωνιστική περίοδος άρχισε με τον Μάκη Κατσαβάκη, η θητεία του οποίου τελείωσε πρόωρα στις αρχές Οκτωβρίου. Οι υπηρεσιακοί Νίκος Πασιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής έφτασαν κοντά στη μονιμοποίηση, ωστόσο τα αποτελέσματα ανάγκασαν τη διοίκηση να οδηγηθεί στην πρόσληψη του Λούκας Αλκαράθ. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος αν παραμείνει και μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα γίνει ο τέταρτος προπονητής της σεζόν και σε διαφορετική περίπτωση θα προσμετρηθεί ως τέταρτος αυτός ο οποίος πιθανόν να έρθει από ‘βδομάδα.

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags