Στοιχειώδη πληροφόρηση από την Ισπανία διαμορφώνει άποψη για τον Φάμπρι: ακραία εκρηκτικός, περίπου κυκλοθυμικός, απρόβλεπτος. Στοιχεία που αυτόματα θα έπρεπε να κάνουν απαγορευτική τη συνεργασία μαζί του. Αρα δεν ευθύνεται ο Φάμπρι για όσα συμβαίνουν στην Παιανία.

Αυτός δεν άλλαξε. Είναι αυτός που ήταν πάντα και τον μετέτρεψε σε «γυρολόγο» των ισπανικών συλλόγων. Αλλοι πίστευαν πως μπορούσαν να τον αλλάξουν και να τη βγάλουν έτσι φτηνά… Ομως, τζίφος! Ο Φάμπρι, υπό την πίεση της πρωτοφανούς κατάστασης που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, άρχισε πολύ σύντομα να εκδηλώνει τις… «παιδικές του ασθένειες». Ο Ισπανός αποτελεί άλλη μια πινελιά «χύμα κατάστασης», στον «καμβά διάλυσης» που «φιλοτεχνείται» στην Παιανία. Ομως -επιμένω και έντονα μάλιστα- δεν είναι αυτός ο φταίχτης. Η κατάσταση στην ομάδα είναι… ρεμπέτ ασκέρ. Ο,τι γουστάρει κάνει ο καθένας, ό,τι του έλθει στο στόμα λέει.

Γιατί απλούστατα, δεν υπάρχει κανένας να ελέγξει τους παίχτες. Να τους εμπνεύσει τον σεβασμό! Να τους πείσει πως πρέπει να σεβαστούν τους εαυτούς τους, τους γύρω τους, τον ΠΑΟ! Και ο Φάμπρι, έστω και άκομψα, όταν πάει να τους βάλει (απόλυτα δικαιολογημένα, για να εξηγούμαστε…) χέρι, γίνεται αντικείμενο χλευασμού και απειλών. Η μπάλα έχει χαθεί στην Παιανία. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν υπάρχει ηγέτης. Αυτός που θα εμπνέει, θα βάζει κανόνες και στόχους.

Πηγή: Εθνοσπόρ