Facebook Pixel «Νίκες και βλέπουμε»
| 2011-03-13 21:26:00

«Νίκες και βλέπουμε»

«Νίκες και βλέπουμε»

Κάθε άλλο παρά στα σύννεφα πετούσε ο Σάκης Τσιώλης μετά τη νίκη με 4-3 επί της Κέρκυρας.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως «αυτή η νίκη μας δίνει την ώθηση για να ανεβούμε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία μέσα από τους τέσσερις αγώνες που απομένουν».

Αναλυτικά:

«Θέλω να είμαι δίκαιος και είναι αλήθεια ότι η Κέρκυρα, μέχρι το 60ο λεπτό, ήταν καλύτερη από εμάς και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί με 3-1 και φυσικά να τελειώσει το παιχνίδι.

Εμείς παλεύαμε με την ψυχολογία μας και προς αυτή τη κατεύθυνση, το 2-2 ήταν καταλυτικό για την ψυχολογία μας, γιατί μέχρι τότε παλεύαμε με την ψυχολογία μας. Μετά την ισοφάριση ελέγξαμε το παιχνίδι και πετύχαμε μια σημαντική νίκη, την οποία ήθελε η διοίκηση, ο κόσμος ούτως ώστε να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ηρεμία», είπε αρχικά και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Κέρκυρα, εκτιμώντας ότι «είναι μια ομάδα που εκπέμπει υγεία».

Για την αλλαγή συστήματος στο δεύτερο ημίχρονο (σ. σ. ο Αρης έπαιξε 4-4-2), απάντησε ότι «ήταν απαραίτητο να αλλάξουμε ορισμένα πράγματα, όπως φέραμε τον Καστίγιο κοντά στον Κόκε που ήταν ο καλύτερος παίκτης μας και μας βοήθησε ώστε να γυρίσουμε το ματς».

Τέλος, ρωτήθηκε για το δικό του ντεμπούτο, όπου απάντησε ότι «η βαθμολογική θέση που είμαστε εξοργίζει τους πάντες γιατί δεν αρμόζει σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Αρης. Αυτή η νίκη μας δίνει την ώθηση για να ανεβούμε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία μέσα από τους τέσσερις αγώνες που απομένουν. Η παρουσία στα πλέι οφ δεν εξαρτάται βέβαια από εμάς, αλλά εμείς πρέπει να μπούμε σε κάθε παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τη νίκη».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags