Facebook Pixel "Χαμηλοί τόνοι κι ό,τι μπορέσουμε"
| 2013-02-22 22:46:00

"Χαμηλοί τόνοι κι ό,τι μπορέσουμε"

"Χαμηλοί τόνοι κι ό,τι μπορέσουμε"

Στη Nova μίλησε ο Νίκος Αγγελούδης που μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντάκο θα επωμιστεί το επιθετικό βάρος στο Καραισκάκη. Ο νεαρός επιθετικός του ΑΡΗ αναφέρθηκε στην μάχη που δίνει η ομάδα του για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, την στήριξη των παικτών μέσα στην εβδομάδα στον Γιάννη Μιχαλήτσο αλλά και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Νίκο, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, πάτε με άλλη ψυχολογία στον Πειραιά;

« Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μετά τη μεγάλη νίκη που κάναμε με τον Παναθηναϊκό. Αυτό όμως το αφήνουμε πίσω, κρατάμε χαμηλούς τόνους και πάμε εκεί να διεκδικήσουμε ότι μπορέσουμε. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα γι αυτό το παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα για το καλύτερο δυνατό».

-Τι συμβαίνει και στα παιχνίδια με τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες ο Αρης τα καταφέρνει, ενώ στα υπόλοιπα δεν έχει καλή απόδοση;

« Τυχαίνει. Μέσα στο Χαριλάου, όλες οι ομάδες περνάνε δύσκολα, γιατί έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας και ίσως εκεί να οφείλεται αυτό τα γεγονός. Σίγουρα πρέπει να φουλάρουμε στις τελευταίες αγωνιστικές, χωρίς να λέμε λόγια , όπως τις προηγούμενες φορές. Εχουμε 8 παιχνίδια και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να σωθεί η χρονιά».

-Πάντως έχει «αναπνεύσει», κάπως, η ομάδα..

« Μέχρι να ηρεμήσουμε, τελείως και μαθηματικά, δεν θα αναπνεύσουμε καθόλου! Συνεχίζουμε δυνατά.».

-Και συνεχίζετε με τον Γιάννη Μιχαλήτσο στον πάγκο τον οποίο στηρίξατε όλοι οι παίκτες, μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό..

« Ναι, συνεχίζουμε με τον προπονητή μας, διότι και στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα, πρέπει να πάμε όλοι μαζί. Δηλαδή, στην ήττα έφταιγε ο προπονητής και στη νίκη οι παίκτες; Γι αυτό κι εμείς τον στηρίξαμε».

-Ερχεται ένα παιχνίδι στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος, αυτή του Ολυμπιακού. Πως το περιμένεις;

«Παίζουμε με τον πρώτο, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πάμε όμως να κερδίσουμε ότι μπορούμε».

-Ποντάρετε στην κούραση του Ολυμπιακού, λόγω της ευρωπαϊκής αναμέτρησης που είχε με τη Λεβάντε;

« Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα έχει μια κούραση, αλλά το ρόστερ του είναι πάρα πολύ μεγάλο. Εχει παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν τους βασικούς, οπότε το ότι έπαιξε με τη Λεβάντε, δεν λέει κάτι».

-Πάτε στο «Γ. Καραϊσκάκης» χωρίς τον Αγκάνθο και το βάρος πέφτει σε σένα και στον Διαμαντάκο..

« Εντάξει, ένδεκα παίκτες αγωνίζονται κι όχι ένας. Σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα, γιατί είναι ο πρώτος σκόρερ της, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags