Facebook Pixel «Όποιος μπορεί ας έρθει να με σταματήσει»
| 2013-03-16 09:33:00

«Όποιος μπορεί ας έρθει να με σταματήσει»

«Όποιος μπορεί ας έρθει να με σταματήσει»

Ο Ιβαν Σαββίδης έριξε την πρώτη... πιστολιά (μάλλον ήταν κρότου και λάμψης) με αφορμή την τιμωρία που επιβλήθηκε από την ΠΕ της Super League στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για την αποβολή του στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Κι αυτό γιατί γνωρίζει τι συμβαίνει στο παρασκήνιο του ελληνικού πρωταθλήματος. Μιλώντας με παράγοντες που βρίσκονται εκτός ΠΑΟΚ για όσα συμβαίνουν στο μαγικό κόσμο του ελληνικού πρωταθλήματος, η ατάκα που λέει ο ιδιοκτήτης του «δικέφαλου» είναι πως «πρώτα θέλω να δημιουργήσω μία ανταγωνιστική ομάδα και μετά ας έρθουν να με σταματήσουν...».

Η επένδυση του ομογενούς μεγαλοπαράγοντα στον ΠΑΟΚ γίνεται βάσει συγκεκριμένου σχεδίου και έχει σχέση και με το επιχειρηματικό άνοιγμα που θέλει να πραγματοποιήσει στη χώρα μας. Σύμφωνα με όσα έχει πει ο ίδιος στο περιβάλλον του κι άλλοι Ρώσοι επιχειρηματίες θέλουν να βάλουν λεφτά σε ελληνικές ομάδες, αλλά το ερώτημα που θέτει (και δεν έχει άδικο) είναι «τι επενδύσεις να κάνουν σε αυτό το πρωτάθλημα που έχει έντονο παρασκήνιο;».

Αυτές οι καταστάσεις δεν είναι πρωτόγνωρες για τον Σαββίδη και όπως λένε παράγοντες που έχουν συνομιλήσει μαζί του «και όταν ήταν στη Ροστόφ υπήρχαν προβλήματα με τη διαιτησία, αλλά οι παράγοντες των ρώσικων ομάδων κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και βρέθηκε μία λύση».

Ο Ιβάν Σαββίδης χαρακτηρίζεται από συνεργάτες του ως «απρόβλεπτος» στις αντιδράσεις του και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα αφήσει απροστάτευτη τη μεγάλη επένδυση που κάνει στον ΠΑΟΚ. Ηδη έχει καταθέσει στον λογαριασμό της ΠΑΕ 25 εκατ. ευρώ και δεν θα μείνει μόνο σε αυτά τα λεφτά.

Τα είπαν δύο φορές
Ο Ιβαν Σαββίδης έχει συναντηθεί δύο φορές και όχι μία με τον Γιάννη Αλαφούζο. Τις συναντήσεις τις επιδίωξε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού που έχει βγει ανοιχτά κατά του Ολυμπιακού, όμως δεν μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ενημερώνει για το παρασκήνιο
Το αφεντικό του ΠΑΟΚ εκτός από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έχει συναντηθεί και με αρκετά κυβερνητικά στελέχη και έχει συζητήσει μαζί τους και για την κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες τα περισσότερα στελέχη του δίνουν δίκιο σε όσα υποστηρίζει για το παρασκήνιο, γνώριζαν άλλωστε τι γίνεται, όμως ο Σαββίδης δεν είναι και τόσο αισιόδοξος πως θα τον βοηθήσουν να εξαφανιστούν οι όποιες... σκιές υπάρχουν στη Super League.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags